tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

super course

Στα "Ακριτίδεια" συμμετείχε η ομάδα ποδοσφαίρου των δασκάλων

Η ποδοσφαιρική ομάδα του ΣΕΠΕ Ημαθίας συμμετείχε για 25η χρονιά, στο 25ο Πανελλήνιο – Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Συλλόγων Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, με την ονομασία, «25α Ακριτιδεια 2024», που διεξήχθη στην όμορφη και φιλόξενη πόλη της Καβάλας.

Φέτος ο θεσμός του πρωταθλήματος ήταν αφιερωμένος στα 50 χρόνια της τουρκικής εισβολής και κατοχής της Κύπρου.

Η ομάδα της Ημαθίας με μία νίκη (Ροδόπη – Ημαθία 0-1) και δύο ήττες (Ημαθία-Λάρισα 1-3 και Λεμεσός Κύπρου-Ημαθία 6-1) δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση καθότι κληρώθηκε σε έναν από τους πιο δύσκολους ομίλους διεξαγωγής του πρωταθλήματος. Δεν είναι τυχαίο πως και οι δύο ομάδες του ομίλου προχώρησαν έως τον τελικό η μεν Λάρισα στον ημιτελικό αποκλείστηκε στα πέναλτι από την Ξάνθη με σκορ 4-2, κ.α. 2-2, η δε Λεμεσός Κύπρου ήταν η μία από τις δύο ομάδες του τελικού (Ξάνθη-Λεμεσός Κύπρου 3-2).

Πρωταθλήτρια ομάδα αναδείχθηκε η ομάδα της Ξάνθης.

Στην αποστολή της ομάδας συμμετείχαν: Γκατζούφας Δημήτρις (προπονητής), Γκόγκος Νικόλαος (παίκτης και προπονητής), Χαιριστανίδης Ελευθέριος, Ορφανίδης Ιωάννης, Βασιλείου Αντώνιος, Λάντζος Θωμάς, Τσιούχας Δημήτριος, Θεοδώρου Γεώργιος, Κωστίκας Μιχάλης, Καραγιώργος Νικόλαος, Γουργούρης Δημήτριος, Γκάνιος Δημήτριος, Πετούλιας Νικόλαος, Καραμούσας Γεώργιος, Πρωτογέρης Ηλίας, Αναστασιάδης Ιωάννης, Πανταζόπουλος Αριστοτέλης (Τέλης), Νικολαΐδης Γεώργιος, Αδαμόπουλος Νικόλαος, Κουκλανιώτης Αναστάσιος, Τζαλίλης Δημήτριος, Καιλόγλου Χαράλαμπος

Τα 26α “Ακριτίδεια” αποφασίστηκε να διεξαχθούν το 2025 στην Αγία Νάπα στην Κύπρο.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69