tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ο Αραούχο παρέδωσε το βραβείο fair play στην οικογένεια του Άλκη Καμπανού

Ο Σέρχιο Αραούχο ο οποίος κέρδισε το βραβείο fair play για τον πανηγυρισμό του πέρυσι στην αναμέτρηση του Άρη με την ΑΕΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης (εκεί όπου είχε σχηματίσει το γράμμα Α, για να τιμήσει την μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη) παρέδωσε το βραβείο, στην εκδήλωση του ΠΣΑΠΠ και το παρέδωσε στην οικογένεια του Άλκη.

Το βραβείο κλήθηκε να του παραδώσει ο πατέρας του Άλκη, Άρης Καμπανός με τον Αργεντινό επιθετικό της ΑΕΚ που είχε δείξει πόσο είχε ευαισθητοποιηθεί από πέρυσι στο συγκεκριμένο θέμα να του το δίνει πίσω, στο highlight της βραδιάς, αν όχι της χρονιάς. Μάλιστα τόσο ο Αραούχο, όσο και οι γονείς του αδικοχαμένου Άλκη που μίλησαν αναφέρθηκαν με πολύ ιδιαίτερα και ξεχωριστά λόγια ο ένας για τον άλλον.

Ο επιθετικός της ΑΕΚ που μίλησε πρώτα ανέφερε: «Εκείνη τη στιγμή την περίμενα. Είχα στο μυαλό μου να τιμήσω την οικογένεια του Άλκη. Περίμενα να σκοράρω για να αφιερώσω αυτό το γκολ. Καταλαβαίνω τον πόνο της οικογένειας και θέλω να δώσω το βραβείο στους γονείς του Άλκη».

Η μητέρα του Άλκη εμφανώς συγκινημένη απευθύνθηκε προς τον Αραούχο λέγοντας: «Στο πρόσωπό σου είδα έναν γιο. Έναν ακόμα γιό μου», για να συμπληρώσει ο Άρης Καμπανός αναφέροντας μεταξύ άλλων πως ο 30χρονος επιθετικός αποτελεί φωτεινό παράδειγμα. «Είναι η πρώτη στιγμή που συναντώ τον κ. Αραούχο. Σας ευχαριστώ όλους. Μας έκανε να συγκινηθούμε με τις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης. Αποτελεί φωτεινό παράδειγμα» ήταν τα λόγια του πατέρα του Άλκη που ολοκλήρωσαν την στιγμή της βραδιάς.

Πηγή: https://www.metrosport.gr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69