tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

"Ποδόσφαιρο Για Όλους" στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας ΑμεΑ

Το Αθλητικό Σωματείο Προσαρμοσμένου Αθλητισμού "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας, ως άμεσος συνεργάτης στην Ελλάδα του Οργανισμού ParaFootball Foundation, θα παρουσιάσει την δράση "Ποδόσφαιρο Για Όλους" το Σαββατοκύριακο 2-4 Δεκεμβρίου 2022 στα πλαίσια των εκδηλώσεων της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία που έχει θεσπιστεί από τον Ο.Η.Ε. να τιμάται κάθε χρόνο στις 3 Δεκεμβρίου.

Τί είναι το πρόγραμμα "Ποδόσφαιρο για Όλους" (Football For All Weekend)

To πρόγραμμα "Ποδόσφαιρο για Όλους" είναι μια ευκαιρία της ποδοσφαιρικής κοινότητας να τιμήσει την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία στις 3 Δεκεμβρίου και να απο-δείξει πως το αγαπημένο μας παιχνίδι μπορεί να γίνει εργαλείο συμπερίληψης ΑμεΑ.

Η πρόσβαση πρέπει να είναι παγκόσμια και δεν πρέπει να επιτρέψουμε, τα Άτομα με Αναπηρία να απέχουν από το θεμελιώδες τους δικαίωμα να συμμετέχουν πλήρως στο ποδόσφαιρο και την κοινωνία.

Όλοι οι εταίροι και οι συνεργάτες μας θέλουν να έχουν το δικό τους ρόλο στο να δημιουργήσουν ένα πιο συμπεριληπτικό ποδόσφαιρο και κατ΄ επέκταση, κοινωνία για Άτομα με Αναπηρία.

Χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα για το "Football For All" weekend, δημιουργούμε περαιτέρω ιδέες για τις εκπληκτικές ευκαιρίες που παρέχει το ποδόσφαιρο. Όλοι μπορούν να συμμετέχουν, ο καθένας από τη θέση του και τη σχέση που έχει με το ποδόσφαιρο.

Γιατί;

  • Προωθώντας την ένταξη των ΑμεΑ, αναγνωρίζουμε και προστατεύουμε τα δικαιώματά τους
  • Όταν αρθούν τα εμπόδια στην ένταξη, τα Άτομα με Αναπηρία ενθαρρύνονται να να συμμετέχουν πλήρως στον αθλητισμό, την κοινωνική ζωή και τα οφέλη μιας τοπικής κοινότητας. 
  • Το να αγαπάς το ποδόσφαιρο είναι ένα παγκόσμιο συναίσθημα που ενώνει ανθρώπους από κάθε χώρα και κάθε ήπειρο: Είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι, είναι "Ποδόσφαιρο για Όλους" ( #FootballForAll )

Ποιά είναι η σχέση σου με το ποδόσφαιρο;

Δεν έχει σημασία ποια είναι η σχέση σου με το ποδόσφαιρο, γιατί όλοι έχουν μια ευκαιρία να γίνουν μέλη της ομάδας...

  • Αθλητικά Σωματεία
  • Ακαδημίες Ποδοσφαίρου
  • Σχολεία
  • Ποδοσφαιριστές
  • Προπονητές
  • Διαιτητές
  • Εκπαιδευτικοί Φυσικής Αγωγής
  • Φίλαθλοι 
  • Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις 
 
 



 

Οτιδήποτε κι αν αποφασίσετε να κάνετε για να τιμήσετε την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, μαζί μπορούμε να κάνουμε την διαφορά, μαζί μπορούμε να εξασφαλίσουμε το "Ποδόσφαιρο για Όλους" !!

Τί είναι το Para Football;

Ο νέος Μη-Κερδοσκοπικός Οργανισμός θα συνεργάζεται με όλες τις Ομοσπονδίες και τις Κυβερνητικές Οργανώσεις ανά τον κόσμο για να προωθεί ευκαιρίες ένταξης για ποδοσφαιριστές, ανεξάρτητα από το είδος της αναπηρίας τους. Σκοπός του είναι να διασφαλίσει ότι οποιοδήποτε άτομο με αναπηρία έχει τον δικό του τρόπο να παίξει ποδόσφαιρο και να νιώθει ότι στο ποδόσφαιρο βρίσκει ένα ασφαλές μέρος, όπου θα νιώσει σεβασμό, πολύτιμος, μέρος μιας ομάδας και ότι αξίζει να βρίσκεται εκεί 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με το σωματείο μας στο εμαιλ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στο τηλέφωνο 6976591081 ή με τον Τεχνικό Διευθυντή του "Εν Σώματι Υγιεί" κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρο, ο οποίος ανήκει στο team των εθελοντών-συνεργατών τoυ Οργανισμού ParaFootball Foundation
 
 
 

 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69