tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ θα έχει τρεις γυναίκες διαιτητές

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ θα έχει τρεις γυναίκες διαιτητές, με τους Μάικλ Όλιβερ & Άντονι Τέιλορ της Premier League να επιλέγονται επίσης για να διευθύνουν.

Οι τρεις γυναίκες διαιτητές του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι οι Stephanie Frappart, Salima Mukansanga (Ρουάντα) και Yoshimi Yamashita (Ιαπωνία) ενώ βοηθοί Διαιτητών ορίστηκαν η Neuza Back από τη Βραζιλία, η Karen Díaz Medina από το Μεξικό και η Kathryn Nesbit από τις ΗΠΑ.

Το Κατάρ 2022 θα διεξαχθεί μεταξύ 20 Νοεμβρίου και 18 Δεκεμβρίου. Στην πρώτη αγωνιστική του τουρνουά , το Κατάρ υποδέχεται το Εκουαδόρ με την πλήρη κάλυψη των στοιχηματικών αγορών από Στοίχημα Κύπρου . Στις 21/10 θα διεξαχθούν οι αγώνες μεταξύ Αγγλίας-Ιράν , Σενεγάλη- Ολλανδία , ΗΠΑ- Ουαλία.

Η Stephanie Frappart είναι αναγνωρισμένη διαίτητης στην Ευρώπη. Ήταν η πρώτη γυναίκα που σφύριξε αγώνα του Champions League και αγώνα ευρωπαϊκού προκριματικού τα τελευταία χρόνια. Ανέλαβε επίσης να διευθύνει παιχνίδια στη Ligue 1

Η Salima Mukansanga, μια γυναίκα από τη Ρουάντα, ήταν η πρώτη Αφρικάνα που διαιτήτευσε αγώνα στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής , νωρίτερα μέσα στο έτος.

Η Yoshimi Yamashita (Γιαπωνέζα) ήταν η πρώτη γυναίκα διαιτητής που επέβλεψε αγώνα του AFC Champions League.

Ο Πιερλουίτζι Κολίνα, πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτητών της FIFA, δήλωσε ότι "Αυτό είναι το τέλος μιας μακράς και δύσκολης διαδικασίας που ξεκίνησε πριν από πολλά χρόνια με την ανάπτυξη γυναικών διαιτητών στα τουρνουά νέων και ανώτερων κατηγοριών της FIFA. Τονίζουμε ότι η ποιότητα είναι αυτό που έχει σημασία για εμάς, όχι το φύλο. Ελπίζω ότι η επιλογή γυναικών διαιτητών αγώνων σε σημαντικές διοργανώσεις ανδρών στο μέλλον δεν θα θεωρείται εντυπωσιακή, αλλά κάτι που πρέπει να γίνει.

Αξίζουν να βρίσκονται στο Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA λόγω των σταθερά υψηλών επιδόσεών τους και αυτό είναι το σημαντικό για εμάς".

Στην 36μελή ομάδα περιλαμβάνονται οι διαιτητές της Premier League Oliver, Taylor, Stuart Burt, Stuart Burt, Adam Nunn και Gary Beswick. Υπάρχουν επίσης 69 βοηθοί διαιτητές. Μια ομάδα 24 αξιωματούχων VAR θα είναι επίσης διαθέσιμη.

Ο Κολίνα δήλωσε: "Η ομάδα των διαιτητών που θα αναλάβει τη διαιτησία θα είναι πολύ σημαντική: "Ως συνήθως, το κριτήριο που χρησιμοποιήσαμε ήταν "πρώτα η ποιότητα". Οι επιλεγέντες αξιωματούχοι αγώνων αντιπροσωπεύουν ένα υψηλό επίπεδο διαιτησίας σε όλο τον κόσμο. Θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τη διαιτησία μας στο Κατάρ τους επόμενους μήνες. Το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 ήταν μια μεγάλη επιτυχία.

"Η πανδημία επηρέασε τις δραστηριότητές μας, ιδίως το 2020 και τις αρχές του 2021. Το Παγκόσμιο Κύπελλο δεν είχε ακόμη τελειώσει, οπότε έχουμε αρκετό χρόνο για να προετοιμάσουμε τους υποψηφίους. Αυτές οι επιλογές θα γίνουν πολύ νωρίτερα, επειδή θέλουμε να εργαστούμε σκληρότερα με όλους τους εκπροσώπους του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIFA και να τους παρακολουθήσουμε τους επόμενους μήνες.

"Το μήνυμα είναι σαφές: Μην επαναπαύεστε στις δάφνες μας. Συνεχίστε να εργάζεστε σκληρά και προετοιμαστείτε πολύ σοβαρά για αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Αυτό το καλοκαίρι, οι επιλεγμένοι αξιωματούχοι αγώνων θα λάβουν μέρος σε διάφορα σεμινάρια. Θα εξετάσουν και θα αναλύσουν βίντεο από πραγματικές καταστάσεις αγώνων και θα συμμετάσχουν επίσης σε πρακτικές προπονήσεις με παίκτες. Τα βίντεο θα βιντεοσκοπηθούν, ώστε οι συμμετέχοντες να μπορούν να λαμβάνουν άμεση ανατροφοδότηση.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69