tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Παράταση στα ερασιτεχνικά σωματεία για την επικαιροποίηση εγγραφής στο Μητρώο

Με τροπολογία του Υφυπουργού Αθλητισμού δόθηκε παράταση στα ερασιτεχνικά σωματεία, έως τις 17 Αυγούστου, για την επικαιροποίηση εγγραφής τους στο Μητρώο.

Συγκεκριμένα με τροπολογία που συνυπέγραψαν 38 βουλευτές της ΝΔ, αλλά και σχετικού γραπτού αιτήματος του προέδρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Τάκη Μπαλτάκου, προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού, το οποίο έγινε δεκτό, δόθηκε ολιγοήμερη παράταση, ως τις 17 Αυγούστου 2022, στην καταληκτική ημερομηνία της 31ης Ιουλίου 2022 για την προθεσμία εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της ΓΓΑ, μετά την πάροδο της οποίας τα μη εγγεγραμμένα ερασιτεχνικά σωματεία δεν θα έχουν πλέον δικαίωμα συμμετοχής σε αγωνιστικές δραστηριότητες.

Η συγκεκριμένη τροπολογία έως ως εξής:

«Μεταβατική δυνατότητα συμμετοχής σε αθλητικές διοργανώσεις σωματείων τα οποία στερούνται ειδικής αθλητικής αναγνώρισης και εγγραφής στο ηλεκτρονικό μητρώο -  Τροποποίηση παρ. 2 άρθρου 30 ν. 4726/2020

2. Αθλητικό σωματείο, το οποίο κατά την έναρξη ισχύος του παρόντος είναι ήδη εγγεγραμμένο σε αθλητική ένωση ή ομοσπονδία, χωρίς να έχει λάβει την ειδική αθλητική αναγνώριση, μετέχει στην αγωνιστική δραστηριότητα της οικείας ένωσης ή ομοσπονδίας, πλην των πανελλήνιων αγώνων και πρωταθλημάτων ή των τελικών φάσεων πανελλήνιων αγώνων και πρωταθλημάτων, έχοντας τη δυνατότητα να λάβει την ειδική αθλητική αναγνώριση και να εγγραφεί στο ηλεκτρονικό μητρώο αθλητικών σωματείων του άρθρου 142 του ν. 4714/2020 (Α’ 148), το αργότερο έως την 17.8.2022.

Αθλητικό σωματείο που δεν λαμβάνει την ειδική αθλητική αναγνώριση και δεν εγγράφεται στο ανωτέρω ηλεκτρονικό μητρώο εντός του χρονικού διαστήματος του πρώτου εδαφίου δεν δύναται να συμμετέχει εφεξής στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της αντίστοιχης αθλητικής ένωσης ή ομοσπονδίας και επιπλέον διαγράφεται αυτοδικαίως από το μητρώο μελών της αντίστοιχης αθλητικής ένωσης ή ομοσπονδίας αν δεν λάβει την ειδική αθλητική αναγνώριση και δεν εγγραφεί στο ανωτέρω ηλεκτρονικό μητρώο έως την 31η.7.2023».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69