tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στον ΠΑΟΚ η 16χρονη Σιδηροπούλου

Μετά από την πρώτη της σεζόν στην Α' Εθνική Γυναικών, με τη φανέλα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, η Σιδηροπούλου κέρδισε τη μεταγραφή στην πρωταθλήτρια ομάδα του ΠΑΟΚ, κίνηση που, όπως δήλωσε, αποτελούσε όνειρο για την ίδια.

Η 16χρονη αθλήτρια (κλείνει τα 16 τον Οκτώβριο) είναι μάλιστα διεθνής με την Εθνική Ελλάδος Κορασίδων, και η απόκτηση της από τη γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ αποτελεί κίνηση με το βλέμμα στο μέλλον, εκτός από το παρόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ και οι πρώτες δηλώσεις της Αναστασίας Σιδηροπούλου:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους, με την αθλήτρια Αναστασία Σιδηροπούλου, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Γεννημένη στις 14/10/2005 στην Βέροια, η Αναστασία Σιδηροπούλου αγωνίζεται ως αριστερή χαφ, έχει ύψος 154cm και είναι αριστεροπόδαρη.

Την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με την φανέλα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, καταγράφοντας τις πρώτες συμμετοχές της στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού γυναικείου ποδοσφαίρου.

Το 2013 ξεκίνησε από την μεικτή ακαδημία Πατρίδας. Το 2018 πήρε μεταγραφή για τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας.

Αποτελεί μέλος της Εθνικής ομάδας Κορασίδων από το 2019, όταν και κλήθηκε σε δοκιμαστικό καμπ στο Καρπενήσι.

Για την έναρξη συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ, η Αναστασία Σιδηροπούλου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Όνειρο των περισσότερων αθλητών (ανδρών και γυναικών) που γνωρίζω είναι να συμμετέχουν ενεργά στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Το δικό μου όνειρο έγινε πραγματικότητα. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ για την ευκαιρία που μου δίνουν τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Κατσαρή, την Διοίκηση, καθώς και τον έφορο του τμήματος κ. Βαρδαλή. Θέλω να πιστεύω πως η συνεργασία μας θα είναι αμφίδρομη. Είμαι βέβαιη ότι θα προσφέρω το μέγιστο για το καλό της ομάδας».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69