tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για τον θάνατο του Χρήστου Χατζηδάκη

Ο ξαφνικός θάνατος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Νάουσας πάγωσε την τοπική ποδοσφαιρική κοινωνία. Παρακάτω συλλυπητήριες ανακοινώσεις που εκδόθηκαν:

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ημαθίας

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Ημαθίας, εκφράζoυν τα πιό θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του μέλους του Συνδέσμου και φίλου Χρήστου Χατζηδάκη για την απρόσμενη απώλεια του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Η ΕΠΣ Ημαθίας

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας κ. Στέργιος Μουρτζίλας και το Δ.Σ. εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους προς τους οικείους του για τον απροσδόκητο χαμό του πρώην ποδοσφαιριστή και προπονητή Χρήστου Χατζηδάκη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει!

Ο δήμαρχος Νάουσας

Ο Δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας στο θλιβερό άκουσμα του αδόκητου  θανάτου του δημοτικού υπαλλήλου και παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του ΦΑΣ Νάουσα Χρήστου Χατζηδάκη,  προέβη στο ακόλουθο συλλυπητήριο μήνυμα:

«Απέραντη θλίψη και στεναχώρια μας γέμισε η είδηση του αδόκητου θανάτου του υπαλλήλου του δήμου μας και παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του ΦΑΣ Νάουσα, Χρήστου Χατζηδάκη, που υπηρέτησε με συνέπεια, ήθος και εργατικότητα τον δήμο μας.

Εκφράζω τα ειλικρινή και θερμά μου συλλυπητήρια ο ίδιος προσωπικά, αλλά και εκ μέρους όλης της δημοτικής αρχής και των εργαζομένων του δήμου μας, στην οικογένεια και στους οικείους του».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69