tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κομβική συνάντηση Βορίδη-ΕΠΟ για Football League, Γ’ Εθνική και τοπικά πρωταθλήματα

Η Παρασκευή (29/01), είναι μία κομβική ημέρα για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, καθώς αναμένεται να παρθούν οι αποφάσεις για επιστροφή στα γήπεδα, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του Prismasport.gr και η σημερινή μέρα είναι εξίσου σημαντική.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως σήμερα, επρόκειτο να γίνει συνάντηση του Υπουργού Εσωτερικών, Μάκη Βορίδη με υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΠΟ, προκειμένου να συζητηθεί η διαδικασία η οποία θα προηγηθεί ώστε να γίνει ομαλά η επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους, τόσο στην Football League και την Γ’ Εθνική όσο και τα τοπικά πρωταθλήματα.

Πιο συγκεκριμένα αναμένεται να συζητηθεί με τον Μάκη Βορίδη το ενδεχόμενο αν η Κυβέρνηση είναι διατεθειμένη, να καλύψει αν όχι εξ ολοκλήρου, ένα μεγάλο ποσοστό, των rapid tests που θα κληθούν, να κάνουν τα σωματεία, σε περίπτωση που δοθεί “πράσινο φως” αλλά και ο τρόπος που θα γίνει αυτό.

Αν δηλαδή δοθεί ένα συγκεκριμένο ποσό σε μορφή κονδυλίου σε κάθε Περιφέρεια ανά την επικράτεια, ή αν η Πολιτεία επιχορηγήσει τις Ενώσεις για την αγορά των rapid tests.

Πηγή: prismanews

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69