tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Όλα έτοιμα για τον αγώνα των παλαιμάχων στα Γρεβενά

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται η προετοιμασία των Παλαιμάχων Βέροιας ενόψει του φιλικού αγώνα που θα γίνει στις 26 Σεπτεμβρίου 2016 στα Γρεβενά, μεταξύ των παλαιμάχων του Πυρσού Γρεβενών, εις μνήμη του Νίκου Ταραμονλή για φιλανθρωπικό σκοπό.

Για το λόγο αυτό, καλούνται οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές ΓΑΣ και ΠΑΕ Βέροιας να παρευρίσκονται έγκαιρα στις 26/9 στο καφέ «Ζαχαρόπαστα» επί της οδού Πιερίων, τόπο αναχώρησης της ομάδας για τα Γρεβενά. Η αναχώρηση θα γίνει στις 3μ.μ. με πούλμαν του γραφείου ταξιδίων ΒΕΡΓΙΝΑ TRAVEL του Απόστολου Εμμανουηλίδη, προσφορά του ένθερμου οπαδού της «Βασίλισσας του Βορρά» κ. Στέλιου Μεϊμαρίδη τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι εξής ποδοσφαιριστές:
1. ΠΑΠΑΤΖΙΚΟΣ
2. ΚΑΤΣΩΝΗΣ
3. ΤΑΡΑΜΟΝΛΗΣ
4. ΜΙΛΗΣ
5. ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ
6. ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ
7. ΤΡΟΥΠΚΟΣ
8. ΣΙΟΥΤΗΣ
9. ΠΑΠΑΝΩΤΑΣ
10. ΒΕΖΥΡΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
11. ΜΕΛΕΤΙΔΗΣ
12. ΥΦΑΝΤΙΔΗΣ
13. ΧΩΛΟΠΟΥΛΟΣ
14. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ
15. ΧΩΝΑΤΑΣ
16. ΣΤΑΦΥΛΙΔΗΣ
17. ΣΑΒΒΙΔΗΣ
18. ΜΑΤΖΑΡΙΔΗΣ
19. ΤΟΥΤΟΥΝΤΖΙΔΗΣ
20. ΝΑΣΤΟΥΡΑΣ
21. ΚΕΣΙΔΗΣ
22. ΤΣΙΟΥΧΑΣ
23. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

Την αποστολή συνοδεύουν και οι μη μάχιμοι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Ιωάννης Μπαρμπαρούσης, Θωμάς Παπαδόπουλος, Παναγιώτης Μιχαηλίδης, Άγγελος Σπυρίδων, οι τέως παράγοντες Αντώνης Μπιζέτας και Γιάννης Ιωαννίδης, ενώ δήλωσαν την πρόθεσή τους να έλθουν και ορισμένοι φίλαθλοι.

Αρχηγός της αποστολής ορίστηκε ο Στέργιος Διαμάντης και προπονητής ο Γιώργος Χατζάρας με βοηθό του Χριστόφορο Πουρσανίδη, οι οποίοι δηλώνουν απόλυτα ικανοποιημένοι από την αθρόα συμμετοχή των παλαιμάχων, με μοναδικό πρόβλημα την μη αποθεραπεία του τραυματία Γιώργου Σιούτη, ο οποίος όμως θα ακολουθήσει την αποστολή.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69