tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κέρδισε την Βασίλισσα Θράκης η Αγία Βαρβάρα

Με νίκη έκλεισε τις υποχρεώσεις της, η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, που βρέθηκε αντιμέτωπη με την αντίστοιχη ομάδα Βασίλισσα Θράκης, για την 14η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας, το απόγευμα της Κυριακής 7/5/2016, με τελικό σκορ 5 – 4.

Η ομάδα των κοριτσιών του Αστέρα αιφνιδιάστηκε στο 3΄ με τη Μετοικίδου που βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι, μετά από παράλληλη σέντρα και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας το προβάδισμα στις φιλοξενούμενες.

Παρόλο που η ομάδα του Αστέρα έμεινε πίσω στο σκορ δεν το έβαλε κάτω και βγήκε στην επίθεση και στο 13' στο δυνατό σουτ που δοκίμασε η Παπαδόπουλου η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενες ισορρόπησαν την αναμέτρηση και με φάση διαρκείας στα καρέ της Κανελλάκη , στο 22' η Αρβανιτίδου με δυνατό σουτ έστειλε για δεύτερη φορά τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχες πίεσαν συνεχώς για την επίτευξη ενός τέρματος που θα έδινε άλλη διάσταση στην εξέλιξη του αγώνα και σε αντεπίθεση στο 29' εκμεταλλεύτηκε η Μουρούκη την έξοδο της Κανελλάκη και με πλασέ τριπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα της Ξάνθης.

Μετά την επίτευξη των 3 τερμάτων ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου στο 40' η Μουρατίδου έπιασε πολύ καλή κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από τη συμβολή των δοκών της Παρδή.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Ξάνθης προχώρησε σε αλλαγές αλλά η ομάδα του Αστέρα μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 48' με ατομική ενέργεια η Κιουτάχιαλη μπήκε στην περιοχή από πλάγια θέση και με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής μείωσε σε 1 – 3. Τα κορίτσια του Αστέρα ανέβασαν στροφές και στο 50΄ σε δυνατό σουτ της Μουρατίδου, απέκρουσε σωτηρία η Παρδή. Η Κιουτάχιαλη πήρε τα ηνία του αγώνα και στο 52' πάλι με ατομική ενέργεια βγήκε σε τετ-α-τετ και με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής έκανε το 2 – 3 . Μετά τη μείωση του σκορ η αναμέτρηση πήρε φωτιά και στο 56' η Κιουτάχιαλη εκμεταλλεύτηκε την απόκρουση της Παρδή και πλάσαρε στην κλειστή γωνία ισοφαρίζοντας σε 3 – 3.

Η εικόνα του αγώνα άλλαξε με την ομάδα του Αστέρα να βρίσκεται συνεχώς στην επίθεση και στο 57' η Παπαδοπούλου έχασε μεγάλη ευκαιρία, από το ύψος της περιοχής και στο σουτ που δοκίμασε η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, αλλά στο επόμενο λεπτό η ίδια παίκτρια κατέβασε τη μπάλα με όμορφο τρόπο μέσα στην περιοχή έφυγε μόνη και πλάσαρε την Παρδή, κάνοντας την ανατροπή μέσα σε πανηγυρισμούς.

Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αλλά οι φιλοξενούμενες απείλησαν στο 67' με σουτ της Κατσαρού, από πλάγια θέση, αλλά η μπάλα χτύπησε στη συμβολή των δοκών της Κανελλάκη. Η ίδια παίκτρια στο επόμενο λεπτό πάγωσε την ομάδα του Αστέρα όταν με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 4 – 4.

Παρόλο που ο αγώνας έδειχνε αμφίρροπος στην επόμενη φάση η ομάδα του Αστέρα βγήκε στην επίθεση με μόνο σκοπό τη νίκη και στο 70' στο σουτ της Κιουτάχιαλη, από το ύψος της περιοχής, η μπάλα πέρασε διπλά από δεξί κάθετο δοκάρι της Παρδή. Η επιτυχία ήρθε στο 77' με τέρμα του σημείωσε η Παπαδοπούλου με ψηλοκρεμαστό σουτ όταν εκμεταλλεύτηκε της έξοδο της Παρδή , γράφοντας το 5 – 4.

Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε νικήτρια της ομάδα του Αγροτικού Αστέρα. Η νίκη που έκανε ήταν σημαντική καθώς κάλυψε τη αρνητική διαφορά της βαθμολογίας που είχε από την περσινή περίοδο.

Η απόδοση της ομάδας του Αγροτικού Αστέρα ήταν πολύ καλή κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο με εμπνευστή την αρχηγό Κιουτάχιαλη την πολύ καλή απόδοση που είχε και σημείωσε τα 3 από τα 5 τέρματα, αλλά είχε απέναντι της αντίστοιχα μια πολύ καλή ομάδα της Ξάνθης με την τερματοφύλακα της να κάνει σωτήριες επεμβάσεις.

Αξίζει να σημειωθεί το νεανικό σύνολο που διαθέτει η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα που αποτελείται κυρίως με μαθήτριες Γυμνασίου – Λυκείου.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Αθανάσιος Παπαστέργιος): Κανελλάκη, Δεληγιαννίδου, Στρίμπα, Ιντζεβίδου, Μπαξεβάνου, Κιουτάχιαλη, Μουρατίδου, Παπαδοπούλου, Κατσικά, Τσαχειλίδου, Πιστοφίδου,.

ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΘΡΑΚΗΣ (Ανέστης Αλεξούδης): Παρδή, Λαζαρίδου, Ναλμπάντη, Αρβανιτίδου (74' Βλάχου), Ιμάμ Εφένδη, Μαυρομάτη, Αλί, Παπαϊωάννου (46' Κατσαρού), Μετοικίδου (46' Μουμινόγλου), Μουρούκη, Πόρναλη.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Σουλίδης Διονύσιος με βοηθούς τον κ. Παπαδόπουλο Θεόδωρο και την κ. Φραντζοπούλου Αικατερίνη, από την ΕΠΣ Κοζάνης.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69