tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ποδοσφαιρικό πανηγύρι στην Πατρίδα

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε 03/05/15 ,στο γήπεδο της Πατρίδας ,πραγματοποιήθηκε ποδοσφαιρικό πανηγύρι!!! Φιλοξενούμενες Ακαδημίες ήταν: Νηρέας ,Παοκ Κουλούρας , Μακεδόνας , Κολινδρός.

Με σύμμαχο τον εξαιρετικό καιρό σε ένα καθόλα άρτιο γήπεδο μικροί και μεγάλοι σε μια εορταστική ατμόσφαιρα. Οι μικροί παίκτες ενθουσιασμένοι , έκαναν αυτό που λατρεύουν και από την άλλη γονείς συνεπαρμένοι από τον ενθουσιασμό των παιδιών,απόλαυσαν στο έπακρο τους αγώνες .Σίγουρο είναι πως επαγγελματικοί αγώνες δεν τραβάν τόσο τη προσοχή των ενηλίκων όσο αυτοί των Ακαδημιών!

"Ξέρετε, το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο κλοτσάω τη μπάλα και τρέχω και χαίρομαι. Είναι μια φιλοσοφία ,μια στάση ζωής.Αν παρομοιάσουμε το χώρο του γηπέδου με την ίδια τη ζωή θα το καταλάβουμε καλύτερα.Στο γήπεδο μαθαίνεις να συνεργάζεσαι ,μαθαίνεις να πετυχαίνεις αλλά και να ζεις κάποιες στιγμές την αδικία.

Μαθαίνεις να γίνεσαι και να λειτουργείς ως "ενα" με τους συμπαίκτες σου ,με άτομα που τα συμπαθείς ή όχι .Μαθαίνεις να σέβεσαι τους αντιπάλους .
Και άλλα πολλά που είμαστε σίγουροι πως τα καταλαβαίνουν οι γονείς που είναι στις κερκίδες και παρακολουθούν τους αγώνες.

Σαν Ακαδημία να ευχαριστήσουμε με τη σειρά μας όλους τους παρευρισκόμενους μικρούς και μεγάλους που σεβάστηκαν το χώρο μας και τον πρόσεξαν σα να ήταν σπίτι τους" αναφέρει η ανακοίνωση της Πατρίδας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69