tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δεύτερος ο Ολυμπιακός-Νηρέας Βέροιας στο Παιδικό Πρωτάθλημα

telikos-paidiko

Την ικανοποίησή τους για την φετινή πορεία στο Παιδικό Πρωτάθλημα εκφράζουν στον Ολυμπιακό-Νηρέα Βέροιας. «Μπορεί να μην κατακτήσαμε το κύπελλο, αλλά η γενικότερη εικόνα μας ήταν καλή. Δώσαμε την δυνατότητα στα παιδιά μας να δείξουν το ταλέντο τους και τα κατάφεραν πολύ καλά» δήλωσε ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Παυλίδης, μετά τον τελικό με τον ΠΑΟΚ Κουλούρας.

«Η ήττα μας με 3-0 είναι ένα πλασματικό σκορ. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες και σε κάποια λάθη που έγιναν. Θα μπορούσαμε να νικήσουμε και να κατακτήσουμε εμείς το κύπελλο. Όμως όπως είπα στα παιδιά, χάσαμε απλά έναν αγώνα. Να συνεχίσουμε ακούραστα την δουλειά μας και η επόμενη μέρα θα είναι καλύτερη» κατέληξε ο Γιάννης Παυλίδης.

Στο αγωνιστικό μέρος, το τελικό αποτέλεσμα κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Οι δύο ομάδες έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, έχασαν ευκαιρίες, αλλά η Κουλούρα ήταν αυτή που είχε μεγαλύτερη ευστοχία και τύχη και πήρε τη νίκη με 3-0, κατακτώντας το πρωτάθλημα του Παιδικού πρωταθλήματος 2014-15 της ΕΠΣ Ημαθίας.

Μετά την λήξη της αναμέτρησης την οποία παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι που χειροκρότησαν τους νεαρούς ποδοσφαιριστές για τις όμορφες προσπάθειές τους, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας Γιώργος Καραμελίδης απένειμε τα κύπελλα και τα μετάλλια στις δύο ομάδες και αφού τις συνεχάρη, ζήτησε από τους εκκολαπτόμενους ποδοσφαιριστές να προσπαθήσουν πολύ ώστε να συνδυάσουν με επιτυχία τις μαθητικές γνώσεις με το αγαπημένο τους άθλημα, το ποδόσφαιρο.

Τα γκολ της αναμέτρησης πέτυχαν οι Ιωάννου (37΄), Σακαλή (88΄) και Χαραλαμπίδης (92΄), ενώ διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Παρασίου με βοηθούς τους κ.κ. Χρυσάνη και Ιασωνίδη.

Ο Ολυμπιακός-Νηρέας Βέροιας αγωνίστηκε με τους Σακάκο, Ράδη (50΄Γκιλιόπουλος), Δημούλα (78΄Σαράφης), Θεοδώρου, Χερίδη, Γώτα (78΄ Δελαντώνης), Γιαννακίδη, Περπερίδη (75΄ Μαυρίδης), Κωστογλίδη (60΄Τσομπανίδης), Ματελόπουλο και Ντουμάνη.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69