tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κ20: Ισοπαλία της Βέροιας στην Ξάνθη

veria k20

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στην SkodaΞάνθη και την Βέροια, για το πρωτάθλημα Κ20. Το τελικό 1-1, αντικατοπτρίζει σε μεγάλο βαθμό, την εικόνα του αγώνα.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με την κεφαλιά του Ξόμπλιου στο 20', είχαν δοκάρι στο 32' με τον Ντόγο κι ένα ακυρωθέν γκολ με τον τελευταίο στο 8ο λεπτό. Οι παίκτες του Κώστα Μπεδρελή που ανέβασαν την απόδοσή τους στο β' μέρος ισοφάρισαν με τον Πασχαλάκη στο 44' είχαν δύο ακυρωθέντα γκολ με τους Χατζητερζόγλου (46') και Φασίδη (63'), δοκάρι με τον Λαζαρίδη (72') κι ακόμη δύο πολύ καλές στιγμές με τις κεφαλιές των Λαζαρίδη και Χατζητερζόγλου στο 74' και 77' αντίστοιχα. Το 1-1 όμως δεν άλλαξε ούτε με την μεγάλη ευκαιρία του Μάνου στο 92' και οι δύο αντίπαλοι πήραν από ένα βαθμό με τους γηπεδούχους να φτάνουν τους 46 και τους φιλοξενούμενους που έχουν ένα παιχνίδι περισσότερο τους 47.

SKODA ΞΑΝΘΗ: Δεμένικος, Τουμαντζίδης, Ζώτος, Πουλουκτσής, Προύντζος (46' Χατζητερζόγλου), Μπουνταγκίδης, Δημητριάδης, Μελισσόπουλος, Πασχαλάκης (86' Δελής), Φασίδης, Χατζής (46' Λαζαρίδης).

Βέροια: Βασιλειάδης, Δερμιτζάκης, Λαζόπουλος, Τούφας, Παπαγεωργίου, Γιαννόοπουλος (85' Κουτρουμανιος), Ντόγος, Ντούλιτς (55' Παπαδόπουλος), Μάνος, Νικολαΐδης (67' Καψάλης), Ξόμπλιος.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69