tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μοναδική εμπειρία για τους αθλητές της Σχολής Ολυμπιακός Βέροιας

nireas peiraias

Ένα υπέροχο διήμερο γεμάτο γνώση, εμπειρίες και παιχνίδι, πέρασαν οι 33 ποδοσφαιριστές και οι 4 προπονητές που αποτέλεσαν την αποστολή της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακός Βέροιας.

Το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Μαρτίου η Σχολή ποδοσφαίρου Ολυμπιακός Βέροιας μετά από πρόσκληση του Ολυμπιακού μετέβη στον Πειραιά για να παρακολουθήσει τον αγώνα Ολυμπιακός-Κέρκυρα που έγινε στο στάδιο Καραισκάκη. Παράλληλα, η Σχολή της Βέροιας έδωσε σειρά φιλικών αγώνων με τις σχολές του Καραισκάκη, του Ρέντη και της Βάρης, στις ηλικίες 2003 και 2004.

nireas peiraias2

Σ΄ όλες τις επισκέψεις της, η Βεροιώτικη αποστολή έτυχε θερμής φιλοξενίας και εξυπηρέτησης καθώς βρίσκονταν συνεχώς κοντά της o Υπεύθυνος του Δικτύου Σχολών Ολυμπιακού κ. Νάνος Βασίλης ο οποίος επεξεργάστηκε το πρόγραμμα του διημέρου με επαγγελματική ακρίβεια, κάτι που εντυπωσίασε τους φιλοξενούμενους και αποτέλεσε παράδειγμα λειτουργίας μιας σύγχρονης ευρωπαϊκής ομάδας.

nireas peiraias3

Τα παιδιά της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακός Βέροιας χάρηκαν τους αγώνες, γνώρισαν νέες σχολές και χειροκροτήθηκαν θερμά από τους θεατές και τους γονείς τους που ακολούθησαν την αποστολή στον Πειραιά. Ιδιαίτερη εντύπωση και θαυμασμός για τους νεαρούς αθλητές αποτέλεσε η επίσκεψη στο μουσείο του Ολυμπιακού καθώς και το στάδιο Καραισκάκη. Ένοιωσαν αυτό το διήμερο το μέγεθος και τη δυναμική αυτού του μεγάλου συλλόγου.

nireas peiraias4

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69