tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ντουμάνης και Σαφαρίκας του Νηρέα Βέροιας δοκιμάστηκαν στον Ολυμπιακό

safarikas-ntoymanis

Η πολύ καλή δουλειά που γίνεται στον Νηρέα Βέροιας, δεν περνά απαρατήρητα από τον Ολυμπιακό, δεδομένου της συνεργασίας που έχουν με την Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακός Βέροιας.

Τελευταία επιβεβαίωση είναι η κλήση δύο παικτών του Νηρέα Βέροιας σε δοκιμαστικά που έγιναν στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στον Ρέντη. Πρόκειται για τον μεσοεπιθετικό Πάρη Ντουμάνη και τον τερματοφύλακα Αλέξη Σαφαρίκα που κατόπιν κλήσης των σκάουτερ του πρωταθλητή Ελλάδας, αξιολογήθηκαν και άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις. Μάλιστα ο Πάρης Ντουμάνης μέσα σε λίγες μέρες ξανακλήθηκε από τον Ολυμπιακό στον Ρέντη, για να περάσει νέα δοκιμαστικά τεστ.

Ο Πάρης Ντουμάνης είναι βασικό στέλεχος της ομάδας Νέων της ΕΠΣ Ημαθίας, όπως και της Μικτής Νέων της 3ης Περιφέρειας στην οποία ανήκει η Ημαθία. Αγωνίζεται ως επιθετικός μέσος και χαρακτηρίζεται για τον πολύ καλό χειρισμό της μπάλας και το σύνολο της τεχνικής και αγωνιστικής του κατάρτισης. Ήδη ο Πάρης Ντουμάνης αποτελεί μήλον της έριδος για πολλές ομάδες καθώς εκτιμούν ότι πρόκειται για ένα εξαιρετικό ταλέντο.

Ο Αλέξης Σαφαρίκας αγωνίζεται στην θέση του τερματοφύλακα, με πολύ καλές εμφανίσεις, τόσο στα πρωταθλήματα της Α1 και Α2 κατηγορίας με την ομάδα του Νηρέα Βέροιας, όσο και με την Μικτή της ΕΠΣ Ημαθίας. Διαθέτει πλούσια σωματικά προσόντα και όρεξη για δουλειά, καθώς τον ελεύθερο χρόνο του βρίσκεται και πάλι μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και γυμνάζεται. Πέραν του Ολυμπιακού, για τον Αλέξη Σαφαρίκα έδειξαν ενδιαφέρον και άλλες ομάδες τον οποίο παρακολουθούν για την αγωνιστική του παρουσία και εξέλιξη.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69