tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ένα ..βήμα από την πρόκριση το παιδικό του Νηρέα Βέροιας

Nireas-paidiko2014-15-1

Ένα πολύ καλό αγωνιστικό Σαββατοκύριακο ήταν για τις ομάδες του Νηρέα και τα τμήματα υποδομής της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακός-Νηρέας Βέροιας.

Στα πλαίσια της προημιτελικής φάσης του παιδικού πρωταθλήματος, ο Νηρέας Βέροιας νίκησε την αντίστοιχη ομάδα του ΦΑΣ Νάουσα με σκορ 3-1. Η αναμέτρηση διεξήχθη στο γήπεδο της «Παναγιωπούλας» της Νάουσας και τα γκολ για την ομάδα της Βέροιας που έκανε καλή εμφάνιση, πέτυχαν οι Ντουμάνης (2) και Περπερίδης.

Η ομάδα του Νηρέα Βέροιας αγωνίστηκε με τους: Παγκάκος, Δημούλας (70΄ Γώτας), Θεοδώρου, Χερίδης, Ράδης, Περπερίδης (65΄ Μαυρίδης), Γιαννακίδης, Κωστογλίδης (75΄ Δελαντώνης), Γκιλιόπουλος (85΄ Σαράφης), Ντουμάνης (75΄ Τζουνάκος), Ματελόπουλος.

Το επόμενο Σάββατο 21 Μαρτίου στις 11 το πρωί η ομάδα του Νηρέα Βέροιας θα υποδεχθεί την παιδική ομάδα του ΦΑΣ Νάουσα και με νίκη προκρίνεται στην ημιτελική φάση του πρωταθλήματος.

Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα

Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα κάνει η ομάδα του Νηρέα Βέροιας στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας. Με εμφανή αγωνιστική διαφορά στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, κάνει σημαντική βαθμολογική συγκομιδή και έτσι δίνεται η δυνατότητα να αξιοποιήσει με λιγότερη πίεση το ταλέντο των νεαρών παικτών της.

Την Κυριακή αντιμετώπισε στα Παλατίτσια την τοπική ομάδα με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 και τα γκολ της αναμέτρησης σημείωσαν στο 55' ο Κακαγιάννης Β. για τους γηπεδούχους και στο 75' ο νεαρός Ντουμάνης για τον Νηρέα.

Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν ως εξής:

ΠΑΛΑΤΙΤΣΙΑ (Παπαδόπουλος Π.): Λιόλιος, Αναστασόπουλος, Κουτσαμπασόπουλος, Τσέος, Φωτιάδης Στ., Κακαγιάννης Σ., Κουτζαμπασόπουλος, Αυλωνίτης (46' Περπερίδης), Σαρηγιαννίδης, Κακαγιάννης Β., Φωτιάδης Γ.

ΝΗΡΕΑΣ Β. (Παυλίδης): Σαφαρίκας, Δημούλτσης, Γκιάλτης (83' Ταχτατζής), Λαζός, Παυλίδης, Κουκλανιώτης, Γκόγκος (65' Χόνι), Φραδέλος, Περπερίδης, Ντουμάνης, Στυλίδης.

Τα τμήματα της Σχολής Ολυμπιακός Βέροιας

Πλούσια αγωνιστική δράση είχαμε και στα τμήματα υποδομής της Σχολής Ολυμπιακός-Νηρέας Βέροιας. Το Σάββατο τα τμήματα μπαμπίνι, προτζούνιορ, τζούνιορ και προπαιδικό, αγωνίστηκαν στην Άμμο σε τουρνουά που διοργάνωσε ο Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας με τη συμμετοχή τεσσάρων (4) ακαδημιών και την Κυριακή στην Κουλούρα, σε τουρνουά που διοργάνωσε ο Π.Α.Ο.Κ. Κουλούρας με τη συμμετοχή τριών (3) ακαδημιών

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69