tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε ο Ολυμπιακός στο Σχολείο Ειδικής Αγωγής Βέροιας

nireas eidiko

Μια όμορφη και ζεστή εκδήλωση έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας στο Σχολείο Ειδικής Αγωγής Βέροιας. Αφορμή αποτέλεσε η επίδοση επιταγής 1.000 ευρώ, χρήματα τα οποία πρόσφερε ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης για τους σκοπούς του συγκεκριμένου Σχολείου της Βέροιας.
Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού πριν τις γιορτές εξέφρασε την επιθυμία του να διαθέσει ένα χρηματικό ποσό για κοινωνικούς σκοπούς και μέσω του Δικτύου των Σχολών του Ολυμπιακού ζητήσε να γίνουν προτάσεις φορέων που θα τύχουν αυτής της βοήθειας.

Έτσι η Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακός-Νηρέας Βέροιας πρότεινε το Σχολείο Ειδικής Αγωγής, μια πρόταση που έγινε αμέσως αποδεκτή. Τη Δευτέρα το μεσημέρι οι δάσκαλοι και γονείς υποδέχθηκαν αντιπροσωπεία νεαρών παικτών της Σχολής της Βέροιας με επικεφαλής τον Τεχνικό της Διευθυντή Νίκο Γκόγκο, τους οποίους υποδέχθηκε ο Διευθυντής του Σχολείου Αντώνης Τσιόγκας.

nireas eidiko1

Την επιταγή παρέδωσε ο Νίκος Γκόγκος στην Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου Ειδικής Αγωγής Έλλη Στεφανάκη, η οποία χαιρέτησε την κοινωνική ενέργεια του Προέδρου του Ολυμπιακού και πρόσφερε μία αναμνηστική κορνίζα εκ μέρους του Σχολείου.

Στην συνέχεια οι μικροί ποδοσφαιριστές της Σχολής του Ολυμπιακού-Νηρέας Βέροιας ξεναγήθηκαν από τον δάσκαλο Παγκράτη Παυλίδη στους πανέμορφους ειδικά διαρυθμισμένους χώρους διδασκαλίας και εκπαίδευσης, ενώ με την συνοδεία κιθάρας είπαν τον ύμνο του Ολυμπιακού.
Μετά την ξενάγηση ακολούθησε μικρή δεξίωση που πρόσφερε ο Σύλλογος σε συνεργασία με τους δασκάλους.

nireas eidiko2

Αναφερόμενος στην πρωτοβουλία του Ολυμπιακού και της παρουσίας της Σχολής της Βέροιας στην εκδήλωση, ο Διευθυντής του σχολείου Αντώνης Τσιόγκας τόνισε πως ¨ευχαριστούμε πάρα πολύ την ΠΑΕ Ολυμπιακός, τον Νηρέα Βέροιας και τα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Ι. Σαφαρίκα-Ι. Μπαρμπαρούση για την μεγάλη τους προσφορά. Σε μια δύσκολη οικονομικά εποχή, για εμάς είναι μία σημαντική βοήθεια για να συνεχίσουμε το έργο του σχολείου. Ελπίζουμε σε μία συνεργασία και στο μέλλον. Τέτοιες ενέργειες δείχνουν το κοινωνικό πρόσωπο της αθλητικής μας κοινωνίας και αποτελούν παράδειγμα¨.

Τέλος ο Τεχνικός Διευθυντής της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακός-Νηρέας Βέροιας Νίκος Γκόγκος τόνισε πως ¨στα πλαίσια της συνεργασίας μας με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, η Σχολή Ολυμπιακός-Νηρέας Βέροιας μεσολάβησε να δοθεί ένα ποσό φιλανθρωπικού χαρακτήρα στο Σχολείο Ειδικής Αγωγής Βέροιας. Είναι μια αξιόλογη προσπάθεια της ΠΑΕ Ολυμπιακός και μακάρι να συνεχιστούν τέτοιες προσπάθειες και στο μέλλον¨.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69