Τσακιρίδης

valavan pano

Summer Check Kesidis640x180 F

Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD
The Espressonist

Δείτε το Πασχαλινό φυλλάδιο προσφορών!

Ημερίδα για διατροφή και ψυχολογία για τα ηλικιακά τμήματα της Βέροιας

Ημερίδα γύρω από ζητήματα διατροφής και ψυχολογίας των νεαρών αθλητών διοργάνωσε για τα ηλικιακά της τμήματα η ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροια. Αντί για προπόνηση, οι νεαροί αθλητές όλων των ηλικιακών τμημάτων αλλά και οι γονείς τους άκουσαν χρήσιμες συμβουλές από τους προσκεκλημένους επιστήμονες.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην κεντρική σάλα της Ελιάς και ομιλητές ήταν ο Αθανάσιος Τόπης, διατροφολόγος – διαιτολόγος και εκπαιδευτικός και ο Αχιλλέας Υφαντίδης, ψυχολόγος – επικοινωνιολόγος, συνεργάτης των μικρών εθνικών ομάδων.

akadimia topis

Ο κ. Τόπης στην παρουσίασή του ανέπτυξε το πώς θα πρέπει να είναι μια ισορροπημένη διατροφή, ποιες τροφές ωφελούν και ποιες θα πρέπει να αποφεύγουν οι αθλητές.

Ο κ. Υφαντίδης, ανέπτυξε θέματα που αφορούν την ψυχολογία των νεαρών αθλητών. Ιδιαίτερο βάρος έριξε στην ομιλία του και σε ζητήματα που αφορούν την επικοινωνία των νεαρών αθλητών τόσο με τους γονείς τους όσο και με τους προπονητές τους.

Την ημερίδα παρακολούθησε και ο προπονητής της πρώτης ομάδας Κώστας Γεωργιάδης με όλους τους συνεργάτες του, ο ποδοσφαιριστής Αλέξης Βεργώνης και ο τεχνικός διευθυντής Γιώργος Μεταξάς.

akadimia yfantidis

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

methodos orizontio

sidiropoulos

studio 69