Τσακιρίδης

valavan pano

Summer Check Kesidis640x180 F

Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD
The Espressonist

Δείτε το Πασχαλινό φυλλάδιο προσφορών!

Γιορτή λήξης αγωνιστικής περιόδου στην Ακαδημία του Αγροτικού Αστέρα Αγ. Βαρβάρας

Μια ακόμη ποδοσφαιρική χρονιά φτάνει στο τέλος της για τα τμήματα υποδομής του Αγροτικού Αστέρα.

Μια χρονιά με θετικό πρόσημο και πολλές επιτυχίες των τμημάτων της ακαδημίας, με το εφηβικό τμήμα Κ16 που αγωνίσθηκε επάξια στον τελικό του πρωταθλήματος υποδομών της ΕΠΣ Ημαθίας, το παιδικό τμήμα Κ14 που αγωνίστηκε στο αντίστοιχο πρωτάθλημα υποδομών της ΕΠΣ Ημαθίας ενώ τα τμήματα υποδομής συμμετείχαν στο πρωτάθλημα ακαδημιών σε πολλές φιλικές αναμετρήσεις και τουρνουά. Η γενική εικόνα ήταν απόλυτα ικανοποιητική αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις και κολακευτικά σχόλια από πολλά αθλητικά σωματεία.

Η Διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα έχει προγραμματίσει την καθιερωμένη γιορτή λήξης της ακαδημίας το Σάββατο 8/6/2019, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας, με σκοπό να τιμήσει τους μικρούς αθλητές των τμημάτων υποδομής (Κ 16, Κ 14, Κ 12 - Κ 6) δίνοντας τον τελευταίο τους αγώνα, με τα αντίστοιχα τμήματα της Ακαδημίας Βέροιας και της Πατρίδας.

Στο τέλος των αναμετρήσεων θα ακολουθήσουν απονομές μεταλλίων και αναμνηστικών στους ποδοσφαιριστές του Αγροτικού Αστέρα καθώς και αναμνηστικού στον υπεύθυνο της Ακαδημίας Βέροιας Κ. Σάκη Σίμπο τιμώντας για την προσφορά του στο Ημαθιώτικο ποδόσφαιρο αλλά και στο δίκτυο του πρωταθλήματος ακαδημιών του Νομού μας.

Άφιξη τμημάτων στις 09:30.

Έναρξη αγώνων στις 10:00 με λήξη στις 12:30

Απονομές αναμνηστικών 12:40

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

methodos orizontio

sidiropoulos

studio 69