tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τους Βασιλικούς Τάφους θα επισκεφθεί η Σχολή Ολυμπιακός-Νηρέας Βέροιας

nireas olimpiakos

Η εκπαίδευση και η γνώση είναι απόλυτα συνδεδεμένα με τον αθλητισμό. Γι αυτό και σε κάθε σχολείο, υπάρχει και ένα γυμναστήριο ή ένας χώρος γυμναστικής των παιδιών.

Αυτό η Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακός-Νηρέας Βέροιας το έχει μέσα στις επιλογές της και το τηρεί με απόλυτη συνέπεια. Έτσι εκτός από τις αθλητικές δραστηριότητες, οι μικροί φίλοι του ποδοσφαίρου της Σχολής, πραγματοποιούν και εκπαιδευτικές δραστηριότητες με τις οποίες βελτιώνουν τις γνώσεις τους.

Το Σάββατο, λοιπόν, τα τμήματα υποδομής της Σχολής Ολυμπιακός-Νηρέας Βέροιας, αντί αγώνων, θα κάνουν εκπαιδευτική εκδρομή στους Βασιλικούς Τάφους των Αιγών, στη Βεργίνα. Εκεί θα έχουν την ευκαιρία να δουν τα μοναδικά ευρήματα και να «ταξιδέψουν» μέσα από την ξενάγηση, στην ένδοξη ιστορία της Μακεδονίας.

Η αναχώρηση του λεωφορείου θα γίνει στις 9.30 το πρωί από την Εληά και επιστροφή στις 13.00, με σημείο άφιξης και πάλι στην Εληά.
Με την ευκαιρία γίνεται γνωστό πως λόγω της αργίας της 16ης Οκτωβρίου, η προπόνηση της Πέμπτης, μετατίθεται για την Παρασκευή την ίδια ώρα.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69