Τσακιρίδης

valavan pano

Summer Check Kesidis640x180 F

Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD
The Espressonist

Δείτε το Πασχαλινό φυλλάδιο προσφορών!

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το τουρνουά Ακαδημιών

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τριήμερο Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Vergina Cup 2017, που διοργάνωσε το «ΚΑΠΑ του Δήμου Βέροιας» στο γήπεδο Μακροχωρίου στις 9, 10 και 11 Ιουνίου 2017.

Στο τουρνουά συμμετείχαν συνολικά 9 ακαδημίες: Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας, «Μέγας Αλέξανδρος» Αγίας Μαρίνας, Α.Ε.Π. Βέροιας – «Στέφανος Γαϊτάνος», Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας, Α.Σ. Νηρέας, Ακαδημία Πατρίδας «Ευστάθιος Χωραφάς», Ακαδημία Ποδοσφαίρου Μακροχωρίου, ΠΑΟ Κουλούρας, Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΠΑΟ Παλατιτσίων με τμήματα από bambini έως και παιδικό.

Με την ολοκλήρωση των αγώνων και στην έναρξη της τελετής κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των Μασάδη , Τρούπκου κ του μικρού που σκοτώθηκε στο Μενίδι.

Με την ολοκλήρωση των αγώνων δόθηκαν μετάλλια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στους αγώνες και το «ΚΑΠΑ του Δήμου Βέροιας» δώρισε 4 μπάλες σε κάθε ακαδημία που συμμετείχε στο τουρνουά.

Το Αθλητικό τμήμα στήριξε την ποδοσφαιρική γιορτή των ακαδημιών και φρόντισε κάθε αθλητής (500 αθλητές) να πάρει μετάλλιο αναμνηστικό, κάθε ομάδα από 4 μπάλες , οι φίλαθλοι στις κερκίδες πήραν και αυτοί μπάλες που μοίρασαν διακεκριμένοι αθλητές (Κουσουλάκης Σωκράτης-Παπαδόπουλος Λάζαρος-Σίμπος Σάκης)

Το Αθλητικό τμήμα στήριξε την ποδοσφαιρική γιορτή των ακαδημιών, με συμπαραστάτες την ομάδα του Μακροχωρίου-την Τοπική Κοινότητα-τον Σύλλογο ΝΤΟΠΙΩΝ-την ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-τον Σύνδεσμο Διαιτητών ποδοσφαίρου ΗΜΑΘΙΑΣ-τον ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ Βέροιας και τους ιατρούς κους ΣΟΥΚΙΟΥΡΟΓΛΟΥ-ΑΝΑΣΤΟ-ΙΣΑΑΚΙΔΗ. Στην ΚΑΝΤΙΝΑ τα πάντα φρόντισε η ομάδα της ΠΑΤΡΙΔΑΣ.

Το «ΚΑΠΑ του Δήμου Βέροιας» - Τμήμα Αθλητισμού, ευχαριστεί τις ακαδημίες, τους μικρούς ποδοσφαιριστές και τους γονείς τους που συμμετείχαν στο τουρνουά και εύχεται ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

methodos orizontio

sidiropoulos

studio 69