Τσακιρίδης

valavan pano

Summer Check Kesidis640x180 F

Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD
The Espressonist

Δείτε το Πασχαλινό φυλλάδιο προσφορών!

Γιορτή λήξης περιόδου στην Ακαδημία του Αστέρα Αγίας Βαρβάρας

Το Σάββατο 03 Ιουνίου 2017 δόθηκε ο τελευταίος αγώνας των τμημάτων υποδομής της ακαδημίας (προτζούνιορ, τζούνιορ, προπαιδικό και παιδικό) στο γήπεδο της Άμμου, για την περίοδο 2016 – 2017 με διεξαγωγή φιλικού αγώνα, με τα αντίστοιχα τμήματα της ακαδημίας του Αριστοτέλη Νάουσας.

Στον αγώνα παραβρέθηκε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας κ. Βασίλειος Φωτιάδης μαζί με το μέλος του Δ.Σ κ. Στέλιο Γεωργιάδη καθώς και ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας Στέργιος Διαμάντης.

Μετά τους αγώνες ακολούθησε ομιλία από τον τεχνικό Διευθυντή κ. Κων/νο Πουλασουχίδη προς τους μικρούς αθλητές και τους γονείς που παραβρέθηκαν για την επιτυχημένη χρονιά που πέρασε, διότι οι ομάδες τις ακαδημίας συμμετείχαν ανελλιπώς σε όλες τις διοργανώσεις και απέσπασαν τα καλύτερα σχόλια από πολλούς συλλόγους για την αθλητική ποιότητα και γενικά την εικόνα που είχαν τα παιδιά με τους προπονητές, σε όλους τους αγώνες καθώς και στις αξιολογήσεις της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ Ημαθίας εξήρε την προσπάθεια του Αγροτικού Αστέρα για την συνολική εικόνα που παρουσιάζει με όλα τα τμήματα του.

Το καλύτερο όμως έμεινε για το τέλος με τη μικρή γιορτή που ετοίμασε το Δ.Σ του συλλόγου καθώς και με την απονομή ενός μεταλλίου και ενός αναμνηστικού στους μικρούς ποδοσφαιριστές από τον Πρόεδρο της Ε.Π.Σ Ημαθίας κ. Βασίλειο Φωτιάδη το μέλος του Δ.Σ κ. Στέλιο Γεωργιάδη, τον τεχνικό Διευθυντή κ. Κων/νο Πουλασουχίδη, τον πρώην Πρόεδρο του Αγροτικού Αστέρα και πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου της Αγίας Βαρβάρας κ. Κωτσιαντή Σπύρο και τον υπεύθυνο τεχνικό Αθανάσιο Παπαστέργιο.

Ο Αγροτικός Αστέρας τίμησε ιδιαίτερα το Βασίλη Αργυρίου για τη προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στο δίκτυο των ακαδημιών του Ν. Ημαθίας, την απονομή έκανε ο τεχνικός Διευθυντής κ. Κων/νος Πουλασουχίδης και απευθυνόμενος στους ποδοσφαιριστές του Αριστοτέλη Νάουσας τόνισε ότι είναι ιδιαίτερη η τιμή να έχουν τον Βασίλη Αργυρίου υπεύθυνο στην ακαδημία τους, γιατί πρόκειται για ένα άνθρωπο που καταξιώθηκε κοινωνικά και ειδικά στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Εκτός των αναμνηστικών δόθηκαν δωροεπιταγές σε τέσσερεις τυχερούς, μία σε κάθε τμήμα, που αναδείχτηκαν μετά από κλήρωση.
Οι υποχρεώσεις της ακαδημίας συνεχίζονται την επόμενη εβδομάδα με τη συμμετοχή των τμημάτων στο VERGINA CUP.

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

methodos orizontio

sidiropoulos

studio 69