tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στην τελική ευθεία για το 5ο Διεθνές Τουρνουά "Βριληττός"

Τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Ημαθίας Χρήστο Σιμούλη και τον νέο Πρόεδρο του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας Στέργιο Διαμάντη, επισκέφτηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος του «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» Δημήτρης Κοτσιώνης.

Με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή συζητήθηκαν οργανωτικά ζητήματα που αφορούν την ασφάλεια των αγώνων και ιδιαίτερα των συμμετεχόντων. Στην ατζέντα ήταν επίσης οι μετακινήσεις των ομάδων από τα ξενοδοχεία στα γήπεδα, αλλά και η καθιερωμένη πλέον εκδρομή στη Βεργίνα.

Στη συνέχεια ο Διευθύνων Σύμβουλος του «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» επισκέφτηκε τον νέο Πρόεδρο του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας Στέργιο Διαμάντη, παρουσία του Δημάρχου Κώστα Βοργιαζίδη και του απερχόμενου Προέδρου του ΚΑΠΑ, Θεόφιλου Κορωνά.

Στη συνάντηση επιβεβαιώθηκε η άρτια συνεργασία ανάμεσα στον Δήμο και το «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» και η καλή διάθεση από όλους, ώστε το τουρνουά να ανεβάσει για άλλη μια χρονιά ψηλά τον πήχη.

Ο «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» δια του Διευθύνοντα Σύμβουλου του, ευχαρίστησε τον κ. Κορωνά για την αγαστή συνεργασία που είχαν τα δυο τελευταία χρόνια και την στήριξη που δόθηκε από τον ίδιο και όλο το προσωπικό του ΚΑΠΑ, στην διοργάνωση.

Ευχήθηκε στον κ. Διαμάντη Κάθε επιτυχία και συζητήθηκαν από κοινού, το πλάνο οργάνωσης και το πλαίσιο υποστήριξης των δράσεων της διοργάνωσης.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69