tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ο Πάρις Ντουμάνης στον Ολυμπιακό και ευχαριστεί

Ntoymanis-paris

Στο δυναμικό του Ολυμπιακού Πειραιώς ανήκει και επίσημα ο ποδοσφαιριστής του Νηρέα Βέροιας Πάρις Ντουμάνης. Ήδη ο νεαρός μεσοεπιθετικός εγκαταστάθηκε στου Ρέντη και αυτές τις μέρες βρίσκεται με την Κ16 του Ολυμπιακού στα Χάνια του Πηλίου για το βασικό στάδιο προετοιμασίας.
Με αφορμή την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, ο Πάρις Ντουμάνης έδωσε στην δημοσιότητα την παρακάτω δήλωση:

«Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής μου στον Ολυμπιακό, κρίνονται απαραίτητο να αναφερθώ σε κάποιους ανθρώπους οι οποίοι με στήριξαν στην προσπάθεια που ξεκίνησα. Άνθρωποι που μου παρείχαν όλα εκείνα τα εφόδια, έτσι ώστε να αναδείξω τις όποιες δυνατότητες εκτιμούν πως διαθέτω.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους:

- Θεόδωρο Ελευθεριάδη, Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας Ολυμπιακού
- Γιώργο Αμανατίδη scouter
- Γιώργο Κοκκολάκη scouter
για την εμπιστοσύνη τους προς εμένα.

- Τους συμπαίκτες μου (μικρούς και μεγάλους) που για επτά (7) χρόνια περάσαμε ανεπανάληπτες στιγμές στην Ακαδημία του Νηρέα Βέροιας
- Τους κ.κ. Γιάννη Σαφαρίκα και Γιάννη Μπαρμπαρούση που δημιούργησαν όλες τις συνθήκες καθημερινής δουλειάς και άρτιων εγκαταστάσεων
- Τους προπονητές-παιδαγωγούς που συνεργάστηκα στην Ακαδημία του Νηρέα Βέροιας κ.κ. Γκόγκο Νικόλαο, Πραματάροφ Νικόλαο, Μουρτζίλα Κώστα, Τόλη Χατζάρα, Σιαφαρίκα Γερμανό και Παυλίδη Γιάννη (σε μια εξαιρετική χρονιά που κάναμε στο Παιδικό πρωτάθλημα και στην Α2 κατηγορία).
- Τον Αντώνη Λυμούση, πρώην Ενωσιακό προπονητή, για την εμπιστοσύνη του να με καλέσει στις Μικτές Νέων και Παίδων της ΕΠΣ Ημαθίας.
- Τον Γιώργο Κικερίδη για τις πολλές και πολύτιμες χρήσιμες συμβουλές που παρείχε σε μένα και στην οικογένειά μου.
- Τους γονείς μου που με μεγάλη υπομονή και επιμονή ήταν και είναι πάντα δίπλα μου στις καλές και τις κακές στιγμές μου».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69