tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

U19: Ελλάδα-Ουκρανία 2-0

Πρεμιέρα με το δεξί για την Εθνική Νέων στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξάγεται σε Βέροια, Κατερίνη και Λάρισα καθώς οι παίκτες του Γιάννη Γκούμα επικράτησαν με 2-0 της αντίστοιχης ομάδας της Ουκρανίας και κατέκτησαν τους πρώτους τους τρεις βαθμούς. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μπορεί να μην ήταν καλύτερο αλλά είχε ουσία καθώς πέτυχε ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο με τους Ορφανίδη και Καραχάλιο με τους Έλληνες διεθνείς να πανηγυρίζουν έξαλλα τη νίκη τους.

Από τους καλύτερους της αναμέτρησης για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ήταν ο Ορφανίδης που πέτυχε ένα γκολ και είχε μια ασίστ ενώ πολύ καλή ήταν και η παρουσία του Κότσαρη ο οποίος είχε αρκετές σωτήριες επεμβάσεις με πιο χαρακτηριστική την διπλή επέμβαση στο 57' του αγώνα.

Οι Ουκρανοί απείλησαν πρώτοι στο 13' όταν ο Μποριατσούκ από κοντά δεν μπόρεσε να βρει τον στόχο ενώ στο 17' ο Κότσαρης μπλόκαρε την προσπάθεια του Κοβαλένκο. Στην πρώτη της καλή στιγμή η Εθνική Ελλάδος άνοιξε το σκορ όταν ο Κουλούρης έκανε την ασίστ και ο Ορφανίδης με σουτ από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να μην επηρεάζονται από το γκολ που δέχτηκαν και συνέχισαν να κάνουν το παιχνίδι τους και στο 27' ο Μποριατσούκ σπατάλησε την ευκαιρία από κοντά να ισοφαρίσει για την ομάδα του. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να διατηρηθεί μέχρι την λήξη του πρώτου ημιχρόνου το 1-0.
Στο δεύτερο μέρος η Εθνική Ελλάδος ήταν αυτή που απείλησε πρώτη με τον Κυριακόπουλο να εκτελεί το φάουλ και τον Κουλούρη να μην μπορεί να σημαδέψει σωστά. Στο 57' ήρθε η σωτήρια επέμβαση, διπλή από τον Κότσαρη ο οποίος στην ίδια φάση είπε όχι στους Μπεσέντιν και Κοβαλένκο. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είχε μια ακόμα καλή στιγμή με τον Τσιμίκα στο 67' αλλά πέρασε ανεκμετάλλευτη όπως επίσης και για τους Ουκρανούς το σουτ του Τσιγκάνκοβ στο 74'.
Φτάσαμε στο 76' όπου η Εθνική διπλασίασε τα τέρματα της με το γκολ του Καραχάλιου μετά την ασίστ του Ορφανίδη. Ο άσος της Εθνικής Ελλάδος νίκησε με σουτ τον Σολντατένκο, δίνοντας "αέρα" δύο τερμάτων στην Ελλάδα και έγραψε το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Το ζεστό χειροκρότημα στο τέλος των 3.500 φίλων της Εθνικής που παραβρέθηκαν στις εξέδρες του σταδίου ήταν η καλύτερη επιβράβευση των νεαρών παικτών για την προσπάθεια που κατέβαλαν.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Άντονι Τέιλορ (Αγγλία).

ΕΛΛΑΔΑ: Κότσαρης, Σάλιακας, Τσελεπίδης, Κυριακόπουλος, Ρούσσος, Καραχάλιος, Στάικος, Ορφανίδης, Πόζογλου (46' Μαρκοπουλιώτης), Κουλούρης (89' Βέργος), Κυνηγόπουλος (46' Τσιμίκας),

ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Σολντατένκο, Ματβιγένκο, Κιριουχάντσεβ, Λούτσεκβιτς (70' Τσιγκάνκοβ), Λουκιαντσούκ, Ζιντσένκο, Μιχαϊλιτσένκο, Κοβαλένκο, Κλοτς (70' Ζουμπκόβ), Μποριατσούκ (46' Αρεντάρουκ), Μπεσέντιν.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69