tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας: Τραπέζι στην ανδρική ομάδα και φιλικός παλαιμάχων

Με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας ΕΠΣ Ημαθίας, η Διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα παρουσία του Προέδρου Αθανάσιου Ταραλά και του Τεχνικού Διευθυντή Κων/νου Πουλασουχίδη, παρέθεσε γεύμα στην ανδρική ομάδα, για την άνοδο της στην Α’ κατηγορία, στην ταβέρνα «ΜΕΖΕΔΟΚΑΜΩΜΑΤΑ» το βράδυ της Τετάρτης 11/4/2018.

Ο Πρόεδρος του Αγροτικού Αστέρα ευχαρίστησε όλους τους παίκτες και τον προπονητή Κώστα Μουρτζίλα, για την πορεία της ανδρικής ομάδας στην Α2 κατηγορία και τους ευχήθηκε ανάλογη πορεία στην Α’ κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας, που θα αγωνίζεται την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Εκτός από τα εδέσματα η Διοίκηση με τους παίκτες και τον προπονητή απόλαυσαν την αναμέτρηση του Champion’s League μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Γιουβέντους.

Φιλικός παλαιμάχων

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το απόγευμα της Μ. Παρασκευής 6/4/2018 ο φιλικός αγώνας μεταξύ των ομάδων ανδρών και παλαιμάχων του Αγροτικού Αστέρα στο γήπεδο της Αγ. Βαρβάρας.

Ο καιρός και ο αγωνιστικός χώρος ιδανικός για ποδόσφαιρο, αλλά η μεγάλη συμμετοχή των παικτών βοήθησαν στην διεξαγωγή ενός πολύ θεαματικού αγώνα με πολλές φάσεις στις δύο περιοχές.

Η ομάδα των ανδρών μπήκε δυνατά στον αγώνα αλλά οι παλαίμαχοι προηγήθηκαν στο σκορ. Οι νέοι όμως δεν το έβαλαν κάτω και κατάφεραν να ανατρέψουν το αποτέλεσμα και να προηγηθούν στο ημίχρονο με 3 – 1.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε θεαματική ανάκαμψη των παλαιμάχων που κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα αλλά και να προηγηθούν ξανά στο σκορ με 3 – 4.
Μετά την ανατροπή αντέδρασαν άμεσα οι πιτσιρικάδες του Αστέρα και πριν τη λήξη ισοφάρισαν με το αποτέλεσμα να βρίσκει τις δυο ομάδες ισόπαλες με 4 – 4, αφήνοντας παράλληλα ανάμεικτα συναισθήματα και στις δυο ομάδες που ήθελαν τη νίκη

Όλοι οι παίκτες αντάλλαξαν ευχές μεταξύ τους και ανανέωσαν το ραντεβού τους για διαγωνισμό μπύρας και κρέατος την ημέρα διεξαγωγής του τελικού του Champion’s League σε τόπο που θα οριστεί στο προσεχές χρονικό διάστημα καθώς και για τον επόμενο αγώνα που θα διεξαχθεί την επόμενη χρονιά την ίδια μέρα, Μ. Παρασκευή.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69