tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ο Μάριος Κατικαρίδης στην Ακαδημία Βέροιας

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας ανακοίνωσε την πρόσληψη του Μάριου Κατικαρίδη ως προπονητή της ομάδας. Στην ανακοίνωση αναφέρει: "Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινωνουμε τη συνεργασία της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας με τον κ.Κατικαριδη Μάριο ως προπονητή τμημάτων ερασιτεχνικού και παιδικού.

Ο τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας κ.Σιμπος γνωρίζοντας την επί χρόνια παρουσία του προπονητή κ.Κατικαριδη ήρθε σε επαφή μαζί του και κατέληξαν σε συμφωνία. Ο νεοαποκτηθεις προπονητής της Ακαδημίας είναι καθηγητής φυσικής αγωγής, με ειδίκευση στο ποδόσφαιρο και διαθέτει δίπλωμα προπονητή UEFA B.

Η εμπειρία του στο ποδόσφαιρο είναι γνωστή, καθώς έχει συνεργαστεί με πολλές ομάδες σε τοπικό επίπεδο, όπως ο Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας ως προπονητής Ποδοσφαίρου, ο Εθνικός Κλειδιου στη Δ' Εθνική, καθώς και ως προπονητής φυσικής κατάστασης στην ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ σε Β' και Γ' Εθνική Κατηγορία. Τον καλωσοριζουμε στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας και ευχόμαστε η αγάπη και οι γνώσεις του για το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό να μετατραπούν σε μια όμορφη ποδοσφαιρική χρονιά για όλους μας!".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69