tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εντός έδρας ήττα για τις Βαρβάρες από την Μαρίνα

Την ήττα γνώρισε η ανδρική ομάδα του Αγροτικού Αστέρα από την αντίστοιχη ομάδα του Α.Ο Μαρίνας, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας, το απόγευμα της Κυριακής 20/3/2016, για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α2 ερασιτεχνικής κατηγορίας ΕΠΣ Ημαθίας, με τελικό σκορ 0 – 1.

Στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα του Αστέρα ξεκίνησε καλά τον αγώνα με καλό σουτ του Δήμου στο 6', έξω από την περιοχή, αλλά μπλόκαρε τη μπάλα ο Προδρόμου. Στη συνέχεια η απόδοση έπεσε και οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη ευκαιρία στο 20' με σουτ του Κυριακίδη Χ., αλλά η μπάλα πέρασε πολύ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μυλώση. Επόμενη καλή στιγμή για τον Αστέρα, στο 31', με δυνατό σουτ του Λασκάρογλου, έξω από την περιοχή, από πλάγια θέση, αλλά μπλόκαρε για δεύτερη φόρα σταθερά ο Προδρόμου. Η φάση του αγώνα έγινε στο 32' όταν οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν την αναπήδηση της μπάλας, προς την περιοχή του Αστέρα, έγινε αποδέκτης ο Μισαηλίδης και με μακρινό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα , δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα της Μαρίνας.

Πολύ καλή στιγμή για να ισοφαρίσει η ομάδα του Αστέρα, στο 37', με κεφάλια του Λασκάρογλου, στο δεύτερο δοκάρι, μετά από εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση του Ρηγοπούλου, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στη συνέχεια το παιχνίδι περιορίστηκε στο χώρο του κέντρου με τους φιλοξενούμενους να αμύνονται συνεχώς και τους παίκτες του Αστέρα να προσπαθούν να βρουν τις λύσεις για την επίτευξη τέρματος.

Στο 50' όμως οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Δραγουμάνου, έξω από περιοχή αλλά απέκρουσε την μπάλα σταθερά ο Μυλώσης σε κόρνερ και στο 67' το σουτ του Σαρμπίνου, από την ύψος της περιοχής, η μπάλα πέρασε άουτ. Η ομάδα του Αστέρα άγγιξε την ισοφάριση στο 69' με πολύ καλό σουτ του Σαμψωνίδη, έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Προδρόμου.

Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλευόμενοι το αποτέλεσμα συνέχισαν το αμυντικό παιχνίδι έβγαιναν συνεχώς με αντεπιθέσεις και είχαν δυο καλές ευκαιρίες στο 79' όπου η κεφαλιά του Γκότση πέρασε άουτ και 90' σε τετ-α-τετ του ίδιου παίκτη, η μπάλα πέρασε πολύ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μυλώση.

Η απόδοση της ομάδας ήταν μέτρια και αδίκησε για μια ακόμη φορά τον εαυτό της.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Μάριος Κατικαρίδης): Μυλώσης, Κουβατσίδης, Σαμψωνίδης, Λασκάρογλου, Εμμανουηλίδης, Δήμου (46' Χολέβας), Ζέρβας, Σερασκιέρης, Ρηγόπουλος, Αντωνιάδης (79' Παυλίτσας), Κοντογιάννης (68' Αλεξανδρής)

ΑΟ ΜΑΡΙΝΑΣ (Γεώργιος Προδρόμου): Προδρόμου, Αδαμίδης, Μπόφτσης Μ., Κυριακίδης Σ., Γκότσης, Δραγουμάνος, Σαρμπίνος (91' Μπόφτσης Π.), Πουτακίδης, Δήμου, Μισαηλίδης, Κυριακίδης Χ. (46' Κερσενίδης).

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Καρυπίδης Θ. με βοηθούς τους κ. Λαζάρου Κ. και Ζαχαριάδη Α.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69