tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Καλύτερος ο Νηρέας, κέρδισε την Μέση

nireas-doxa naoysas

Του Βασίλη Τσιφτελίδη

Καλό ξεκίνημα για τον Νηρέα στην πρεμιέρα του Β' γύρου, υποδέχθηκε με νίκη το νέο έτος 2016 επικρατώντας δίκαια 1-0 του μαχητικού Φίλιππου Μέσης. Το παιχνίδι ήταν αρκετά σημαντικό από βαθμολογικής άποψης, καθόσον και οι δύο ομάδες, που βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη του πίνακα, προσπάθησαν για την νίκη.

Ο Νηρέας έπαιξε ως γηπεδούχος στο γήπεδο του Μακροχωρίου [πρωην ΕΑΚ] . Ήταν ένας δυνατός πράγματι αγώνας που σημαδεύτηκε από τρείς αποβολές [δύο για τους φιλοξενουμένους και ένα για τους γηπεδούχους] , και για τα σκληρά μαρκαρίσματα .

Ο Νηρέας ανώτερος σχεδόν σε όλο το διάστημα της αναμέτρησης, περισσότερο αποφασιστικός, είχε πάθος -κυνήγησε την μπάλα κυρίως στο πρώτο μέρος -έκανε μπαράζ από κλασσικότατες ευκαιρίες και ένα δοκάρι στο 2' με τον Σούγκαρη- και ευτύχησε να σκοράρει στο 15' από στημένη φάση. Φάουλ που εκτέλεσε ψηλοκρεμαστά στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας, ο Γκάλπι με ωραία κεφαλιά έγραψε το 1-0 που έμελλε να ήταν και το μοναδικό γκολ.

Λίγο πριν την λήξη του Α' ημιχρόνου στο 43' αποβλήθηκαν απ' ευθείας με κόκκινη ενθεν και ενθεν - οι Αβετίδης και Πάτρας [γκολκιπερ] γιατι σύμφωνα με την γνώμη του Ρέφερι διαπληκτιστήκαν.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν χωρίς ωστόσο να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία των γηπεδούχων. Να σημειωθεί ότι σε αυτό το μέρος είχαμε και νέα αποβολή στο 81' με δεύτερη κίτρινη στον Πάτρα Ρ της Μέσης ,που αγωνίστηκε στο υπόλοιπο του αγώνα με παίκτη λιγότερο.

Πολύ κακή η διαιτησία του κ. Καρυπίδη αδίκησε κατάφωρα την γηπεδούχο ομάδα, με κορυφαία περίπτωση την άδικη αποβολή κατά την προσωπική εκτίμηση μας του Αβετίδη ,που δέχθηκε εν ψυχρώ επίθεση από τον τερματοφύλακα της Μέσης όλως αναίτια. Αλλά και στο 65' δίστασε να αποβάλλει τον τερματοφύλακα της Μέσης Μαστορόπουλο που ανέτρεψε σε τετ-α-τετ λιγο έξω από την μεγάλη περιοχή επιθετικό παίκτη του Νηρεά με σκληρό φάουλ. Αντίθετα καλοί ήσαν οι βοηθοί του κ. Κελεσίδης -Χαραλαμπίδης.

ΝΗΡΕΑΣ Β: Κωτσόπουλος, Κοσμανίδης [62' Βάσος], Ματελόπουλος [60' Τζίρος], Αβετίδης, Κουτσούκης, ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ, Σούγκαρης, (85' Λιόλιος) ΗΟΝΙ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, Γκάλπι, Παυλίδης.

ΜΕΣΗ: Πάτρας, Μπαλτζής Αθ.[40 Παππάς], ΜΥΛΩΝΑΣ, Πάτρας Κ, Μπαλτζής Δ, Φεζουλάς ΠΑΤΡΑΣ Ρ., Νούρης Στ., Γιαννόπουλος, Νούρης Ι [ 44' Μαστορόπουλος γκολίπερ], Βασιλείου [ 41' Ταραπόσος].

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69