tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Περίπατος του Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου

football

Του Βασίλη Τσιφτελίδη

Σε μεγάλη ημέρα η γηπεδούχος ομάδα του Αγίου Γεωργίου συνέτριψε την φιλόδοξη Ακαδημία Β. με το εκπληκτικό σκόρ 5-0 και συγκατοικεί στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α2 κατηγορίας μαζί με τα Μονόσπιτα ,που γνώρισαν και αυτά την ήττα [2-0] από την αποφασισμένη Πατρίδα.

Ο παραπάνω αγώνας λόγω του μεγέθους του σκόρ ,που μιλάει από μόνο του, δεν αντέχει σε κριτική. Για την ιστορία τα γκόλ πέτυχαν με την σειρά στο 26΄42΄48΄[χατ τρίκ]Ο Σιδηρόπουλος με σούτ, στο 78΄και 85΄απο τους Κουτρουλιά και Δημητρούση Χ αντίστοιχα με σούτ.

Για μια ακόμη φορά η νεανικότατη ομάδα της Ακαδημίας δεν στάθηκε στο ύψος της περιστάσεως.Μακριά πολύ από το γνώριμο αγωνιστικό πρόσωπο της,και παρα την φιλότιμη προσπάθεια της αλλάζοντας εν μέρει την αγωνιστική εικόνα της προηγούμενης αγωνιστικής,φανηκε ότι παρουσίασε ουσιώδη προβλήματα γενικότερα ανάπτυξης , απόδοσης, και χαμηλής ψυχολογίας[ στοιχεία απαραίτητα ως είθισται για οποιαδήποτε ομάδα] κατά την διάρκεια και αυτής της αναμέτρησης. Καιρός να ανασυγκροτηθεί και να βρεί και πάλι την χαμένη ταυτότητα της.

ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ:Γωγος Ορφανίδης ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΤΡΟΥΠΚΟΣ ΔημητρούσηςΧ Τσαλίδης Μουχτάρης ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ[78΄Γαλατσίδας] Καισίδης [71΄Τσαουσόγλου- 74΄λ.τ. Δημητρούσης Κ.] Καρυπίδης ΚΟΥΤΡΟΥΛΙΑΣ[κορυφαίος και των 22]

ΑΚΑΔΗΜΙΑ Β.Κούβαρος ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Χ. Σοφιανίδης Γκιουλέκας Μπρανιώτης Λέντι Γαβριηλίδης Καλτσάς[72΄Παπουλίδης ]Αργυρόπουλος Μ Κούβαρος Ε.[75΄Σαντικίδης] Απαζίδης[61΄Ταρατσίδης]

Χωρις προβλήματα η Διαιτησία του κ. Μελτζανίδη με βοηθούς κ. Κωστούλη - Νατσούρα

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69