tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πλήρωσε το τίμημα της υπεροψίας

football

Του Βασίλη Τσιφτελίδη

Πολύ μακριά από τον εαυτό της και με ενδεικτική υποτιμητική διάθεση παράλληλα, η γηπεδούχος ομάδα, υποχρεώθηκε σε απροσδόκητη ισοπαλία ,κόντρα στην φιλόδοξη Μέση [1-1]. Γενικότερα παίχθηκε πολύ κακό ποδόσφαιρο, σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα ,χωρίς ρυθμό ,ασυντόνιστο και αρκετά ατομικό, κυρίως από τους τοπικούς παίκτες, που ξέχασαν προφανώς να αντιληφθούν ,ότι το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα.Και είναι ίσως μια βασική αιτία για την κακή εμφάνιση που είχαν οι Μπέμπηδες της Ακαδημίας.

Η αναμέτρηση είχε πολύ ελάχιστες φάσεις ένθεν και ένθεν και στις δύο εστίες, από τις οποίες ευτύχησαν και οι δύο αντίπαλοι να αξιοποιήσουν έστω από μία ,κόβοντας την πίτα στην μέση. Πρώτη πήρε το προβάδισμα η φιλοξενούμενη ομάδα στο 4' με γκολ του Νούρη Ι σούτ [0-1] για να απαντήσουν στο β΄ μέρος στο 50 η γηπεδούχος με τον Κούβαρο Ε σούτ [1-1] .Δεν απέφυγε τα λάθη η Διαιτησία του κ. Λιόλιου [μέτρια] με βοηθούς κ.Σωτηριάδη [κακός] Καλυβιώτης[ πολύ καλός]

ΑΚΑΔΗΜΙΑ Β.Κούβαρος Γαβριηλίδης Ταρατσίδης[46' Πορφύρης] Μπουγκαριτσιτς[73' Απαζίδης] Μπρανιώτης Σοφιανίδης ΚΟΥΒΑΡΟΣ Ε ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡ.ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ Γκαλίτσης Καλτσάς.

ΜΕΣΗ: Πάτρας Μπαλτζής Α. Μυλωνάς Πάτρας Κ.ΦΕΖΟΥΛΑΣ Πάτρας Ρ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Νούρης Σ. Γιαννόπουλος Νούρης Ι -[ 65' Μπαλτζής Β] ΜΠΑΛΤΖΗΣ Δ.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69