tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δίκαιη επικράτηση της Ακαδημίας Βέροιας

football

Του Βασίλη Τσιφτελίδη

Πιάνοντας κατά διαστήματα σπουδαία απόδοση ,η Ακαδημία Β. επικράτησε δίκαια επί της αντιπάλου της Μαρίνα ,σημειώνοντας τέσσερα υπέροχα γκολ. Σε καλή μέρα οι Μπέμπηδες της Ακαδημίας αφού έχασαν και αυτοί σωρεία ευκαιριών, κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις σωστές επιθετικές τους επιλογές και να πετύχουν έτσι διαδοχικά 4 γκολ, έχοντας κορυφαίο παίκτη τον Αργυρόπουλο που ζάλισε κυριολεκτικά την αντίπαλη άμυνα και είχε δύο προσωπικά του τέρματα.

Συγκεκριμένα στο 23' το σκορ άνοιξε ο Καλτσάς [1-0] ύστερα από ασίστ του Αργυρόπουλου. Στο 26' ατομική προσπάθεια του ιδίου [Αργυρόπουλου] έγινε το 2-0 και στο 63' οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Δραγουμάνο σε 2-1. Κατόπιν οι γηπεδούχοι σκόραραν άλλες δύο φορές κλειδώνοντας ουσιαστικά το αποτέλεσμα, στο 72' με τον Μπρανιώτη [3-1] και το τελικό στο 90' με τον Αργυρόπουλο πάλι ατομική παλικαρίσια προσπάθεια 4-1.

Η Μαρίνα που έδειξε πολύ καλά στοιχεία ,καθόσον έπαιξε με περισσότερο πάθος και αποφασιστικότητα- είχε πολλές κραυγαλέες ευκαιρίες σε όλο το διάστημα του αγώνα ,με αποκορύφωμα πρώτα δύο δοκάρια του Ντάτση στο 32 και 47 και σίγουρα μοιραίος αν και κορυφαίος παίκτης, αφού σε πέναλτι που δόθηκε [αρκετά αυστηρό] εκτέλεσε ανεπιτυχώς στο 79' και έπιασε ο γκολκίπερ της Ακαδημίας Κούβαρος. Υστερούσαν σημαντικά στην άμυνα που είχε πολλά κενά και έμπαζε κάθε τόσο και λίγο, γεγονός που εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι και πήραν σπουδαίο τρίποντο , πιάνοντας και την πρωτιά στον Βαθμολογικό πίνακα .

Με λάθη η διαιτησία του κ.Δεβετζίδη ,καλοί ωστόσο οι βοηθοί κ. Μαργαρίτης-Καλυβιώτης.

Ακαδημία: ΚΟΥΒΑΡΟΣ, Γαβριηλίδης, ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, Μπρανιώτης, ΣΟΦΙΑΝΙΔΗΣ- Κούβαρος [64 Μπουγκαρτσις], Παπαδόπουλος, Γκιουλέκας, ΚΑΛΤΣΑΣ [85 Απαζίδης]

Μαρίνα: Κυριακίδης, Γκότσης, ΔΡΑΓΟΥΜΑΝΟΣ, Μπόφτσης, Δήμου, ΝΤΑΤΣΗΣ, ΚΕΡΣΕΝΙΔΗΣ [80 Μισαηλίδης], Μουρατίδης [65 Πουτακίδης], Παπαδόπουλος [43 Σαμπρίνος], Ματάτης, Τεζεψίδης..

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69