tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πρώτο θετικό βήμα από το Νηρέα Βέροιας

Mesi-Nireas

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Νηρέας Βέροιας για την εμφάνιση και το αποτέλεσμα που πήρε η ανδρική ομάδα, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας ΕΠΣ Ημαθίας.

Η νεανική ομάδα του Νηρέα αναδείχθηκε, εκτός έδρας, ισόπαλη με σκορ 2-2 απέναντι στον Φίλιππο Μέσης σ΄ ένα αρκετά καλό παιχνίδι που έγινε σε βαρύ αγωνιστικό χώρο. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και μάλιστα αιφνιδίασαν τους φιλοξενούμενους, καθώς στο 8΄ έκαναν το 1-0 με απευθείας φάουλ του Πάτρα Κ. και στο 22 ο Φεζουλάς το 2-0.

Στην συνέχεια όμως οι νεαροί παίκτες του Νηρέα ανέβασαν την απόδοσή τους, πίεσαν και κατάφεραν να μειώσουν σε 2-1 με δυνατό πλασέ του Γκιάλτη. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Νηρέας, αν και παρουσίασε σημάδια απειρίας καθώς αποτελείται, στην πλειοψηφία του, από 15χρονους και 16χρονους ποδοσφαιριστές, με τον συνεχή τρέξιμο πίεσε και στο 55΄ ισοφάρισε σε 2-2.

ΜΕΣΗ: Αρτεμισιάδης, Μπαλτζής Α., Μπαλτζής Δ. (60΄ Γιαννόπουλος), Νούρης Σ., Βασιλείου, Μυλωνάς (75΄ Γκατζούφας), Ευαγγέλου, Πάτρας Κ., Παπαδόπουλος, Φεζουλάς (55΄Παππάς), Πάτρας Ρ.

ΝΗΡΕΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ: Συμεωνίδης, Γκιάλτης, Φιλιππίδης (46΄ Θεοδώρου), Μαστορόπουλος, Γιώτας, (35΄ Χερίδης), Θωμαϊδης, Γιαννακίδης, Παυλίδης, Χόνι, Κουτσούκης (65΄ Ράδης), Τζίρος.

Σε τουρνουά η Σχολή Ολυμπιακός-Νηρέας Βέροιας

Η παιδική ομάδα του Ολυμπιακού-Νηρέα Βέροιας συμμετείχε το Σάββατο σε τουρνουά που έγινε στο γήπεδο του Νησίου, στο οποίο πήραν μέρος ο Αστέρας Αλεξάνδρειας και οι Τηλέμαχοι Αλεξάνδρειας.

Η ομάδα της Σχολής του Ολυμπιακού Βέροιας αγωνίστηκε από ένα ημίχρονο και αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τους Τηλέμαχους και 2-2 με τον Αστέρα.

Και στις δύο σύντομες αναμετρήσεις, η ομάδα της Βέροιας ήταν πολύ καλύτερη, αλλά λόγω των πολλών αλλαγών που έγιναν, δεν αποφεύχθηκαν τα ατομικά λάθη.

Τέλος τα μικρότερα τμήματα (προπαιδικό, τζούνιορ, προτζούνιορ και μπαμπίνι) της Σχολής Ολυμπιακός-Νηρέας Βέροιας, αντιμετώπισαν τα αντίστοιχα των Τηλέμαχων Αλεξάνδρειας στο γήπεδο του Νησελίου.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69