BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Β' κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας: Τι περιμένουμε στην 3η αγωνιστική

Η Β' κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας συνεχίζεται την Κυριακή με την 3η αγωνιστική, με τις ομάδες να θέλουν να ενισχύσουν τη θέση τους στη βαθμολογία.

Ριζώματα – Λευκάδια: Η Ριζώματα, με 2/2 νίκες και 6 βαθμούς, υποδέχονται τα Λευκάδια, που βρίσκονται λίγο πιο πίσω με 4 βαθμούς. Οι γηπεδούχοι στοχεύουν σε άλλη μία νίκη για να διατηρηθούν στην κορυφή, ενώ τα Λευκάδια θέλουν να αποδείξουν την αξία τους και να τους προσπεράσουν.

ΑΠΣ Μελίκης – Ν. Νικομήδεια: Η Μελίκη, με 4 βαθμούς και καλή άμυνα (μόλις 1 γκολ παθητικό), έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στη Ν. Νικομήδεια, που αναζητά τους πρώτους της βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται χαμηλά στην βαθμολογία και θα προσπαθήσουν να ανακάμψουν.

Λυκογιάννη – Ράχη: Δύο ομάδες χωρίς βαθμό και ελάχιστα γκολ (η Λυκογιάννη έχει 1 και η Ράχη 0) συγκρούονται με μοναδικό στόχο την πρώτη νίκη στη σεζόν. Κομβική αναμέτρηση, καθώς και οι δύο χρειάζονται βαθμολογική ανάσα.

Μαρίνα – Ασώματα: Η Μαρίνα, επίσης χωρίς βαθμούς, υποδέχεται τα Ασώματα, που μετρούν 3 βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι εμφανίζονται πιο σταθεροί μέχρι στιγμής, αλλά η Μαρίνα ελπίζει να εκμεταλλευτεί την έδρα της για να ξεφύγει από την τελευταία θέση.

Βεργίνα – Συκιά: Η Βεργίνα, με την πιο αδύναμη άμυνα της κατηγορίας (9 γκολ παθητικό), υποδέχεται τη Συκιά, που βρίσκεται στην 3η θέση και θέλει να πλησιάσει την κορυφή. Η Συκιά είναι το φαβορί, αλλά η Βεργίνα θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα έδρας.

ΑΕΠ Βέροιας – Ολυμπιακός Ν.: Με 3 βαθμούς από μία νίκη και μία ήττα, η ΑΕΠ Βέροιας αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό Ν., που βρίσκεται λίγο πιο ψηλά με 4 βαθμούς. Η αναμέτρηση αναμένεται αμφίρροπη, καθώς και οι δύο ομάδες κυνηγούν τη σταθερότητα.

Παλαιοχώρι – Ακαδημία Βέροιας: Η Ακαδημία Βέροιας είναι στην κορυφή με 6 βαθμούς και εντυπωσιακή επίθεση (9 γκολ), και φιλοξενείται από το Παλαιοχώρι, που έχει 3 βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι πάνε για το "διπλό" αλλά το Παλαιοχώρι αναμένεται να είναι δύσκολος αντίπαλος.

Οι αγώνες της 3ης αγωνιστικής διαμορφώνουν ένα συναρπαστικό σκηνικό με κλειστά παιχνίδια και ενδιαφέροντα ματσαρίσματα, καθώς οι ομάδες στοχεύουν σε βαθμούς για να κερδίσουν έδαφος στη βαθμολογία.

Το πρόγραμμα

Ριζώματα – Λευκάδια
ΑΠΣ Μελίκης – Ν. Νικομήδεια
Λυκογιάννη – Ραχιά
Μαρίνα – Ασώματα
Βεργίνα – Συκιά
ΑΕΠ Βέροιας – Ολυμπιακός Ν.
Παλαιοχώρι – Ακαδημία Β.

Βαθμολογία

  1. Ακαδημία Βέροιας 6 βαθμοί (9-3 γκολ, +6)
  2. Ριζώματα 6 βαθμοί (4-3 γκολ, +1)
  3. Συκιά 4 βαθμοί (5-2 γκολ, +3)
  4. Ολυμπιακός Ν. 4 βαθμοί (4-2 γκολ, +2)
  5. ΑΠΣ Μελίκη 4 βαθμοί (2-1 γκολ, +1)
  6. Λευκάδια 4 βαθμοί (3-3 γκολ, 0)
  7. ΑΕΠ Βέροιας 3 βαθμοί (8-2 γκολ, +6)
  8. Παλαιοχώρι 3 βαθμοί (2-0 γκολ, +2)
  9. Ασώματα 3 βαθμοί (2-2 γκολ, 0)
  10. Λυκογιάννη 0 βαθμοί (1-5 γκολ, -4)
  11. Ν. Νικομήδεια 0 βαθμοί (1-4 γκολ, -3)
  12. Ράχη 0 βαθμοί (0-1 γκολ, -1)
  13. Μαρίνα 0 βαθμοί (0-3 γκολ, -3)
  14. Βεργίνα 0 βαθμοί (2-9 γκολ, -7)

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69