tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Νέα νίκη σε φιλικό για τη Βέροια

Η Βέροια συνέχισε τα νικηφόρα αποτελέσματα στα φιλικά, επικρατώντας εκτός έδρας του Άρη Προφήτη Ηλία με 2-4. Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 στο πρώτο μέρος, κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση και να πάρει τη νίκη.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 5’ με πλασέ του Σαπουντζή, ενώ στο 15’ ο Αλμαλής εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι, κάνοντας το 2-0. Η Βέροια είχε την ευκαιρία να μειώσει στο 25’, αλλά ο Τζημογιάννης αστόχησε σε πέναλτι. Τρία λεπτά αργότερα, στο 28’, η Βέροια κέρδισε νέο πέναλτι, με τον Μπεκιαρίδη να είναι εύστοχος αυτή τη φορά, μειώνοντας σε 2-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Βέροια συνέχισε να πιέζει και στο 49’ ο Πρασσάς με πλασέ από το ύψος του πέναλτι ισοφάρισε σε 2-2. Το προβάδισμα για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 65’ με ένα δυνατό σουτ του Χαλκιά, κάνοντας το 2-3. Το τελικό 2-4 διαμόρφωσε στο 90’ ο Γιαγτζίδης με ατομική προσπάθεια.

Αξιοσημείωτο είναι ότι στο 9’ η Βέροια είχε δοκάρι με τον Τρούπκο, δείχνοντας από νωρίς τις προθέσεις της για επίθεση.

ΑΡΗΣ ΠΡ. ΗΛΙΑ: Βόλτσης, Λεκάκκης, Πασιούδης, Κλάιντ, Ζήνας, Πίττος, Πανάγος, Μάρτσος Π., Σαπουντζής, Αλμαλής, Υψηλάντης.

ΒΕΡΟΙΑ: Παπαδόπουλος, Τρούπκος, Βασιλακάκης, Μιχαηλίδης, Τζημογιάννης, Γιαννόπουλος, Ντόγος, Μπεκιαρίδης, Λέκα, Πρασσάς, Τασιώνας.

Έπαιξαν και οι Γιαγτζίδης, Σωτηριάδης, Δούκας, Αχλιώπας, Χαλκιάς.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69