tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Νέα φιλική νίκη της Βέροιας

Σε μια φιλική αναμέτρηση με πολλά γκολ, η Βέροια επικράτησε με το ευρύ 6-1 της Καψόχωρας, δείχνοντας την ανωτερότητά της και τον βαθμό ετοιμότητάς της ενόψει της νέας σεζόν. Η ομάδα της Βέροιας είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, με περισσότερες επιλογές και καλύτερη φυσική κατάσταση, γεγονός που αποτυπώθηκε και στο τελικό σκορ.

Η Καψόχωρα άνοιξε το σκορ στο 38ο λεπτό, αιφνιδιάζοντας τη Βέροια με μια αντεπίθεση. Ο Αργυρόπουλος εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και με ένα δυνατό σουτ έκανε το 0-1.

Η Βέροια απάντησε άμεσα και στο 44ο λεπτό ισοφάρισε με συρτό σουτ του Ντόγου από το ύψος της περιοχής, κλείνοντας το ημίχρονο στο 1-1.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, η Βέροια ανέβασε ρυθμούς και στο 48ο λεπτό προηγήθηκε με 2-1, χάρη σε ένα όμορφο σουτ του Σωτηριάδη λίγο έξω από την περιοχή.

Το 3-1 ήρθε στο 52ο λεπτό, όταν ο Πρασσάς κέρδισε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Ιωάννου. Η πίεση της Βέροιας συνεχίστηκε και στο 58ο λεπτό ο Τασιώνας έκανε το 4-1 με κοντινή προβολή.

Στο 70ο λεπτό, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπεκιαρίδη, ο Τασιώνας κατέβασε ωραία τη μπάλα και με ένα δυνατό σουτ την έστειλε στα δίχτυα για το 5-1. Το τελικό 6-1 διαμόρφωσε ο Μπεκιαρίδης στο 74ο λεπτό με ένα όμορφο σουτ, ολοκληρώνοντας την επιβλητική εμφάνιση της Βέροιας.

Η φιλική αυτή νίκη αποτελεί ένα ενθαρρυντικό δείγμα για την ετοιμότητα της Βέροιας, που έδειξε πως βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων της.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γκόγκας με βοηθούς τους Μητρόπουλο και Νατσούρα.

ΒΕΡΟΙΑ (Σταύρος Κωστογλίδης): Παπαδόπουλος, Γιαγτζίδης, Δούκας, Τζημογιάννης, Γιαννόπουλος, Μιχαηλίδης, Τρούπκος, Μπεκιαρίδης, Ντόγος, Πρασσάς, Ιωάννου.

Έπαιξαν και οι Τασιώνας, Λέκα, Σωτηριάδης.

ΚΑΨΟΧΩΡΑ (Παναγιώτης Σχοινόπουλος): Γκατζούφας, Τοζογλου, Πάτρας Κ., Πάτρας Ρ., Βασιλείου Ι., Κίτσας Ν., Μαρτσελος, Κουλουκάτσης, Αργυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Νούζι.

Αγωνίστηκαν και οι Μάρκου, Μουρατίδης, Βασιλείου Κ., Αναστασόπουλος, Δρακούλης, Παπαδόπουλος, Ντέλλας, Κεραϊφογλου, Ισμαήλ.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69