tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Α' κατηγορία: Μια στροφή πριν την ώρα της κρίσης - Τι ακολουθεί μετά την κανονική περίοδο

Μια αγωνιστική απομένει για την λήξη της κανονικής περιόδου στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας. Μια αγωνιστική πριν την τελική βαθμολογία και την διαμόρφωση των δυο ομίλων, των πλέι οφ και των πλέι άουτ.

Στην πρώτο όμιλο, αυτό των πλέι οφ, θα συμμετάσχουν οι πέντε πρώτες ομάδες της βαθμολογίας. Στον άλλο όμιλο, αυτό των πλέι άουτ, θα συμμετάσχουν οι ομάδες από την 6η θέση έως την 10η.

Και στους δυο ομίλους, θα διεξαχθεί ένα μίνι πρωτάθλημα δυο γύρων, δέκα αγωνιστικών συνολικά (όλοι εναντίον όλων). Σε αυτό το πρωτάθλημα, τόσο στον ένα όμιλο όσο και στον άλλο, οι ομάδες θα διατηρήσουν τους βαθμούς που συγκέντρωσαν στην κανονική περίοδο.

Στον όμιλο των πλέι οφ, η ομάδα που θα αναδειχθεί πρώτη θα ανακηρυχθεί πρωταθλήτρια και θα συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα Πρωταθλητριών Ομάδων των Ε.Π.Σ.,  για να διεκδικήσει την άνοδο στο Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας. Στον όμιλο των πλέι άουτ, η ομάδα που θα τερματίσει στην τελευταία (10η) θέση θα υποβιβαστεί στην Β’ κατηγορία.

Όσον αφορά τους δυο ομίλους, μετά τα αποτελέσματα του Σαββάτου έχει ξεκαθαρίσει κάπως η κατάσταση. Αγκαθιά, Τριπόταμος, Νάουσα, Αγία Μαρίνα είναι οι τέσσερις ομάδες που εξασφάλισαν μια θέση. Η πέμπτη θέση διεκδικείται από την Μελίκη και το Μακροχώρι. Οι δυο ομάδες θα παίξουν μεταξύ τους στην Μελίκη το ερχόμενο Σάββατο. Η Μελίκη είναι τρεις βαθμούς μπροστά από το Μακροχώρι και της αρκεί και η ισοπαλία. Το Μακροχώρι θέλει μόνο τη νίκη και αν την πετύχει περνάει πάνω από την Μελίκη διότι θα έχει δυο νίκες στα μεταξύ τους παιχνίδια και θα υπερτερεί στην ισοβαθμία. Να σημειώσουμε ότι από την Μελίκη έχουν αφαιρεθεί τέσσερις βαθμοί, ένας της ισοπαλίας με την Αγκαθιά και τρεις ως τιμωρία για το λάθος που καταγράφηκε στις αλλαγές που έγιναν στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Όσον αφορά την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, την τελευταία αγωνιστική η Νάουσα θα υποδεχθεί την Αγκαθιά. Η Νάουσα θέλει μόνο νίκη για να καλύψει μέρος του χαμένου εδάφους (από τις τελευταίες δυο απώλειες βαθμών με Μελίκη και Τριπόταμο). Αν κερδίσει μπαίνει ξανά δυνατά στο παιχνίδι. Αν νικήτρια αναδειχθεί η Αγκαθιά, τότε θα ξεφύγει οκτώ βαθμούς από τη Νάουσα και στην ουσία την πετάει έξω από την διεκδίκηση του πρωταθλήματος (είναι πολύ δύσκολο να καλυφθεί διαφορά 8 βαθμών στα πλέι οφ). Με ισοπαλία στο ντέρμπι της Νάουσας, κερδισμένος θα βγει ο Τριπόταμος ο οποίος θα πιάσει στην κορυφή την Αγκαθιά και θα αυξήσει την διαφορά που τον χωρίζει από τη Νάουσα.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69