tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ντέρμπι σε Αγκαθιά και Αγία Μαρίνα - Πήρε στα χαρτιά το ματς με την Μελίκη η Αγκαθιά

Με τα παιχνίδια της 13ης αγωνιστικής θα συνεχιστεί το Σάββατο το πρωτάθλημα της Α' ερασιτεχνικής. Είναι τα τελευταία παιχνίδια εντός του 2021 αφού μετά τα ματς αυτά το πρωτάθλημα θα διακοπεί για τις γιορτές και οι ομάδες θα επιστρέψουν στις 8 Ιανουαρίου.

Στα ματς της ημέρας, ξεχωρίζει το ντέρμπι κορυφής Αγκαθιά - Τριπόταμος. Ο νικητής της αναμέτρησης θα μείνει πρώτος στην βαθμολογία και θα έχει και αβαντάζ σε περίπτωση ισοπαλίας. Δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση έχει κ η Νάουσα. Θα αντιμετωπίσει την επικίνδυνη στην έδρα της Αγία Μαρίνα.

Στα άλλα ματς, ο Κοπανός θα φιλοξενήσει την Μελίκη, η Κουλούρα θα παίξει στο Ροδοχώρι και το Μακροχώρι θα υποδεχθεί τον Άχθο Αρούρη.

Το πρόγραμμα

ΓΑΣ ΚΟΠΑΝΟΣ - ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΛΙΚΗΣ
ΓΑΣ ΡΟΔΟΧΩΡΙΟΥ - ΠΑΟ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ
ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΥ
Μ.ΑΛΕΞ.ΑΓ.ΜΑΡΙΝΑΣ - ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ
ΕΝΩΣΗ ΑΠ.ΠΑΥΛΟΥ - ΑΧΘΟΣ ΑΡΟΥΡΗΣ

Πήρε ματς στα χαρτιά η Αγκαθιά

Δεκτή έγινε η προσφυγή της Αγκαθιάς για αντικανονική συμμετοχή παίκτη της Μελίκης στο μεταξύ τους παιχνίδι και πήρε το ματς στα χαρτιά με σκορ 0-3 ενώ από την Μελίκη αφαιρέθηκαν και βαθμοί. Στην ανακοίνωσή της η ΕΠΣ αναφέρει:

"ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ η υποβληθείσα από το Σωματείο ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ ΕΝΣΤΑΣΗ ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ του Σωματείου ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΛΙΚΗΣ στον αγώνα της 11 / 12 / 2021 ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΛΙΚΗΣ-ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ, σύμφωνα με το άρθρο 16, παρ. 3 του Κ.Α.Π. Ερασιτεχνικών και Επαγγελματικών Ομάδων.

Συνεπεία αυτής, ΜΗΔΕΝΙΖΕΤΑΙ το Σωματείο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΛΙΚΗΣ στον αγώνα Πρωταθλήματος της 11 / 12 / 2021 ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΛΙΚΗΣ-ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ, ο οποίος κατακυρώνεται με τέρματα 0-3 και βαθμούς 0-3 υπέρ του Σωματείου ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ, ενώ επιπλέον του ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΤΡΕΙΣ (3) ΒΑΘΜΟΙ από τον βαθμολογικό πίνακα του τρέχοντος πρωταθλήματος. Επιπλέον, του ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΙΩΝ ΕΥΡΩ (200,00 €) για το ως άνω αδίκημα, σύμφωνα με το άρθρο 23, παρ. 6 του Κ.Α.Π. Ερασιτεχνικών και Επαγγελματικών Ομάδων".

Η βαθμολογία

  1. Τριπόταμος 30
  2. Αγκαθιά 30
  3. Νάουσα 28
  4. Αγία Μαρίνα 20
  5. Μακροχώρι 15
  6. Κοπανός 14
  7. Μελίκη 12
  8. Ροδοχώρι 7
  9. Κουλούρα 6
  10. Άχθος Αρούρης 3

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69