tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Προκρίθηκε η Βέροια, διακοπή στα Τρίκαλα

Στον τελικό του κυπέλλου ερασιτεχνών προκρίθηκε η Βέροια. Με δυο γκολ στο Β' μέρος, με κεφαλιά του Ζούρκου στο 55' και σουτ του Κανούλα στο 82', επικράτησε με 2-0 του Ροδοχωρίου και ανέτρεψε το 1-0 του πρώτου αγώνα.

Η Βέροια στον τελικό θα παίξει μάλλον με τα Τρίκαλα. Στον δεύτερο ημιτελικό και ενώ το ματς ήταν 0-0, διεκόπη μετά από ένταση που προκάλεσε παράγοντας της Αγκαθιάς. Ο διαιτητής Μαλούτας αναφέρει στο φύλλο αγώνα:

«Στο 35' του αγώνα, σε φυσική διακοπή, εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο ο πρόεδρος της ομάδας "ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ" Ματσούκας Δημ. πηδώντας τα κάγκελα από την κερκίδα και μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του, τους είπε να αποχωρήσουν από το γήπεδο.

Έπειτα κατευθύνθηκε προς εμένα και με απείλησε λέγοντάς μου τις φράσεις: "διέκοψέ το τώρα και θα δεις τι θα πάθεις, θα σε γ** αύριο μ** Μαλούτα". Επίσης μου επιτέθηκε φραστικά και ο δηλωθείς ως εκπρόσωπος της ομάδας "ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ" Ματσούκας Μ. με τις φράσεις: "άντε γ** βλ**, μ**, θα σε γ** π**".

Φώναξα τους βοηθούς μου και κατευθυνθήκαμε στα αποδυτήρια. Εκεί μας επιτέθηκε εκ νέου ο κος Ματσούκας Δημ. και χτυπώντας την πόρτα των αποδυτηρίων έσπασε το τζάμι. Αφού πέρασαν 10' ενημέρωσα τους παράγοντες των ομάδων ότι ο αγώνας θα συνεχιστεί.

Την ώρα που άνοιξα την πόρτα να βγω από τα αποδυτήρια, είδα φιλάθλους, παράγοντες και ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων να εμπλέκονται μεταξύ τους. Έγινε γενική σύρραξη έξω από τον χώρο των αποδυτηρίων, περίπου πενήντα ατόμων.

Ανάμεσά τους ήταν ο ποδοσφαιριστής της ομάδας "ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ" Γιώργος Κίτσας τον οποίο είδα την ώρα που χτυπούσε κεφαλιά τον δηλωθέν ως εκπρόσωπο της ομάδας "Μ. ΑΛΕΞ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ" Λαγογιάννη Αθ.

Αμέσως κλήθηκε η Αστυνομία από τον παρατηρητή αγώνα. Ωστόσο τα επεισόδια και η σύρραξη ήταν τέτοιας έκτασης που δεν υπήρχε ασφάλεια για τους ποδοσφαιριστές και για εμάς. Ως εκ τούτου έκρινα ότι είναι αδύνατη η συνέχεια του αγώνα».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69