tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Αγία Μαρίνα: Απέκτησε Σερασκιέρη, αποχώρησε ο Μπάκανος

Το Δ.Σ. του Μεγάλου Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Σερασκέρη. Ο 20χρονος παίκτης, παρά το νεαρό της ηλικίας τους, έχει προλάβει να συγκεντρώσει έντονες και πλούσιες παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες.

Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ Κουλούρας αγωνίσθηκε στην Γ΄ Εθνική με την ομάδα του Εορδαικού στην Α1 με την ομάδα της Ε.Α.Π Μακροχωρίου στην Α1 Θεσσαλονίκης με τον Εθνικό Μαλγάρων και αποκτήθηκε από την Α.Ε.Π Βέροιας.

Αποχώρησε ο Μπάκανος

Ένας ποδοσφαιριστής που εδώ και χρόνια λαμπρύνει με την παρουσία του τα γήπεδα του Νομού Ημαθίας που εδώ και ένα μισό χρόνο είχε την χαρά να τον γνωρίσουν και οι φίλαθλοι της Αγίας Μαρίνας δεν θα συνεχίσει να είναι στο ρόστερ της ομάδος. Ο λόγος για τον πολύπειρο Σάκη Μπάκανο που μεταγράφηκε στην ομάδα που ξεκίνησε την πλούσια καριέρα του την Α.Ε.Π Βέροιας

"Όλη οι οικογένεια του Μεγάλου Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας ευχαριστεί τον Σάκη Μπάκανο για τη σημαντική προσφορά του στην ομάδα μας συνέβαλε αποφασιστικά στην άνοδο της ομάδος στην Α1 κατηγορία και ιδιαίτερα για τον τον χαρακτήρα του αυτό των ενάμιση χρόνο της συνεργασίας μας. Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα" αναφέρει η ανακοίνωση.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69