Πλούσια αγωνιστική δράση Σαββάτου στην Α’ ΕΠΣ Ημαθίας – Ξεχωρίζει το ντέρμπι κορυφής Νάουσα – Βέροια
- Γράφτηκε από τον/την Αρθρογράφος
Γράφει ο Γιώργος Παναγιωτίδης
Οι δύο πρωτοπόροι διασταυρώνουν τα ξίφη τους για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος – Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα υπόλοιπα ματς
Η 20η αγωνιστική συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς οι δύο διεκδικητές του τίτλου Νάουσα και Βέροια αναμετρώνται στο δημοτικό κέντρο αθλητισμού της Νάουσας όπου και οι δύο χρειάζονται τη νίκη. Η Βέροια θέλει να αυξήσει την βαθμολογική της διαφορά και να πάει στο συν πέντε από τη δεύτερη Νάουσα ώστε να έχει τον πρώτο λόγο στα μπαράζ αργότερα. Η Νάουσα θέλει να ανακόψει την πορεία της Βέροιας και να περάσει πρώτη με ένα βαθμό διαφορά με σκοπό να «πάρει κεφάλι» στο κυνήγι του τίτλου.
Δείτε εδώ τί δήλωσαν οι προπονητές των δύο ομάδων τη Δευτέρα 17/2.
Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Μακροχώρι
Crash test για το Μακροχώρι όπου φιλοξενείται στην έδρα των Τρικάλων σε ένα ενδιαφέρον βαθμολογικά ματς για την οικοδέσποινα ομάδα όπου κυνηγά τους τρεις βαθμούς ώστε να φτάσει στο -1 από τον Άγιο Γεώργιο στην 8η θέση.
Ατρόμητος Διαβατού – Κοπανός
Δύσκολο το έργο για τον Διαβατό που φιλοξενεί τον Κοπανό, αφού χρειάζεται τους τρεις βαθμούς για να περάσει τα Τρίκαλα και να γλυτώσει από τη μοίρα των τελευταίων του βαθμολογικού πίνακα. Ο Κοπανός θέλει να μικρύνει την ψαλίδα που τον χωρίζει με διαφορά οκτώ βαθμών από την Καψόχωρα και να πλησιάσει βαθμολογικά.
Θύελλα Σταυρού – Απόλλων Αγίου Γεωργίου
Η Θύελλα υποδέχεται τον Άγιο Γεώργιο με τον δεύτερο να κυνηγά βαθμολογικά τον Σταυρό για την 7η θέση. Ο Σταυρός έχει την ευκαιρία να πάρει ένα ισχυρό τρίποντο ούτως ώστε να περάσει στην 5η θέση και να αφήσει πίσω τον Κοπανό.
Καψόχωρα – Κίτρινη Θύελλα Πατρίδας
Οι νεοφώτιστοι υποδέχονται την τελευταία του βαθμολογικού πίνακα Πατρίδα, ευελπιστώντας να πετύχουν μία εύκολη νίκη. Από την άλλη στο στρατόπεδο της Πατρίδας θέλουν πάση θυσία τους τρεις βαθμούς ούτως ώστε να ελπίζουν σε γκέλα του Διαβατού για να μπορέσουν να παραμείνουν στο κυνήγι για τη παραμονή στη κατηγορία.
Αναμένεται με ανυπομονησία να δούμε τα αποτελέσματα και το θέαμα που θα μας προσφέρουν οι αναμετρήσεις της τρέχουσας αγωνιστικής με όλα τα βλέμματα να συγκεντρώνονται στο μεγάλο ντέρμπι που θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια.
Το πρόγραμμα
Τρίκαλα – Μακροχώρι
Σταυρός – Αγ. Γεώργιος
Διαβατός – Κοπανός
Καψόχωρα – Πατρίδα
Νάουσα – Βέροια
Ρεπό: Μελίκη
Βαθμολογία
- Βέροια: 49 βαθμοί (79-4, +75)
- Νάουσα: 47 βαθμοί (74-8, +66)
- Μελίκη: 42 βαθμοί (44-20, +24)
- Καψόχωρα: 30 βαθμοί (40-30, +10)
- Κοπανός: 22 βαθμοί (29-29, 0)
- Μακροχώρι: 20 βαθμοί (33-37, -4)
- Σταυρός: 20 βαθμοί (21-41, -20)
- Άγιος Γεώργιος: 17 βαθμοί (22-34, -12)
- Τρίκαλα: 13 βαθμοί (17-43, -26)
- Διαβατός: 13 βαθμοί (15-50, -35)
- Πατρίδα: 4 βαθμοί (13-91, -78)