tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

Προγνωστικά Στοιχήματος: Ρεβάνς με τριάδα στο 6.90

Συνεχίζονται οι μάχες των ομάδων για να "κλειδώσουν" την συμμετοχή τους στους ενιαίους ομίλους των κορυφαίων ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων. Το μεγάλο ενδιαφέρον είναι στραμμένο στις μάχες του Τσάμπιονς Λιγκ με αγώνες που αναμένεται να σημειωθούν αρκετά τέρματα ενώ ανοιχτά είναι τα σενάρια και στα play off του Κόνφερενς Λιγκ. Παρακάτω αναλυτικά οι τρεις επιλογές που ξεχωρίσαμε από το σημερινό κουπόνι στοιχήματος.

Σλάβια Πράγας - Λιλ (28.08.2024 22:00 )

Η Σλάβια Πράγας υποδέχεται την Λιλ στην Fortuna Arena (Πράγα 28.08.2024 22:00 ), για την ρεβάνς των Play Off του Uefa Champions League, με τους Γάλλους να καλούνται να υπερασπιστούν το προβάδισμα που απέκτησαν μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα στην έδρα τους.Αμφίρροπη αναμέτρηση ως προς την έκβαση της νίκης. Οι στοιχηματικές εταιρίες Ελλάδα δίνουν ένα σετ αποδόσεων με περίπου ισάριθμες πιθανότητες νίκες στις δύο ομάδες με το Χ να φτάνει έως το 3.65 σε μερικούς Books. Σίγουρα η Σλάβια Πράγας θα πάρει μέτρα στο γήπεδο της όντας αρκετά καλύτερη όταν αγωνίζεται στο "σπίτι" της και πιστεύουμε θα δούμε ένα παιχνίδι κοντά στο πρώτο και για αυτό θα πάρουμε το 2 έως 3 συνολικά γκολ στο 1.95 καλύπτοντας έτσι τα πιο πιθανά σκορ.

Καραμπάγκ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ (28.08.2024 19:45)

Η Καραμπάγκ υποδέχεται την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο Τοφίκ Μπαχράμοφ (Μπακού 28.08.2024 19:45), για την ρεβάνς των PLay Off του Τσάμπιονς Λιγκ, με τους Κροάτες να έχουν ξεκάθαρο πλεονέκτημα μετά το 3-0 στο Ζάγκρεμπ.

Σε ένα παιχνίδι με μοιρασμένη κατοχή μπάλας (48%-52%) υπέρ των φιλοξενούμενων, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ ήταν αυτή που δημιούργησε τις πιο αξιόλογες ευκαιρίες στην αναμέτρηση και κατόρθωσε να πετύχει 3 τέρματα κρατώντας ανέπαφη την εστία της σε μία αρκετά ικανή στην επίθεση ομάδα που έχει πολύ εύκολα το γκολ.

Στα παιχνίδια πρωταθλήματος η Καραμπάργκ εμφανώς επηρεασμένη από την επερχόμενη ρεβάνς που έχει ελάχιστες πιθανότητες να φέρει την σειρά στα ίσια, ηττήθηκε εντός έδρας από την Τουράν με σκορ 0-1. Από την άλλη η Ντιναμό Ζάγκρεμπ πήρε το τρίποντο στην έδρα της απέναντι στην Γκόριτσα με 2-1 με τον Sandro Kulenovic να βρίσκει ξανά δύο φορές τα αντίπαλα δίχτυα για δεύτερο διαδοχικό ματς.

Στο σετ αποδόσεων η Καραμπάγκ φιγουράρει ως το φαβορί για την νίκη με τον Άσσο λίγο πιο κάτω από τον διπλασιασμό. Σίγουρα η ομάδα από το Αρζεμπαϊτζάν θα τα δώσει όλα σε αυτή την αναμέτρηση όμως όπως φάνηκε και στον πρώτο αγώνα στην Κροατία, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ είναι πιο έμπειρη ομάδα και ειδικά σε τέτοια παιχνίδια γνωρίζει πως να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η διπλή ευκαιρία του Χ2 σε απόδοση 1.95 έχει περισσότερη αξία και θα εμπιστευτούμε την πιο έμπειρη ομάδα σε αυτό το παιχνίδι.

Γάνδη - Παρτιζάν (28.08.2024 19:00)

Για το παιχνίδι που προκύπτει η τρίτη επιλογή στο στοίχημα που συμπληρώνει τα προγνωστικα τριαδες της ημέρας, η Γάνδη υποδέχεται την Παρτιζάν στο Planet Group Arena (Γκεντ 28.08.2024 19:00) για τον δεύτερο αγώνα ρεβάνς στα Play off του Κόνφερενς Λιγκ.Το τέρμα που σημείωσε ο μέσος την Γάνδη Omri Gandel στο 16ο λεπτό ήταν αρκετό για να δώσει το διπλό και το πλεονέκτημα που καλείται να υπερασπιστεί στην έδρα της η ομάδα από το Βέλγιο. Αμύνθηκε σωστά μέχρι το φινάλε της πρώτης αναμέτρησης με την Παρτιζάν να ανεβάζει ρυθμό κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο συνολικά από τις 13 τελικές προσπάθειες για γκολ, από τις 4 που βρήκαν στόχο δεν κατέληξε καμία στα αντίπαλα δίχτυα.

Υπάρχει ένα γενικός προβληματισμός στο "στρατόπεδο" των Σέρβων με διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα και αποκλεισμούς. Θυμίζουμε πως η Παρτιζάν ξεκίνησε με αφετηρία τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και η αποτυχία στην αποτυχία την έχει φέρει σχεδόν στον αποκλεισμό της από την φετινή ευρωπαϊκή της πορεία. Θα τα παίξει όλα για όλα και πιστεύουμε θα μπορέσει να βρει γκολ σε μία πολύ καλή επιθετικά ομάδα όπως η Γάνδη αλλά όχι και άτρωτη στα μετόπισθεν. Επιλογή Goal - Goal στο 1.79.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

protonio ban egraf

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69