tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

Προγνωστικά Στοιχήματος: Πληρώνουν τα Γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ

Η Γαλατάσαραϊ υποδέχεται την Γιούνγκ Μπόιζ στο Rams Park (Κωνσταντινούπολη 27.08.2024 22:00) για τον αγώνα ρεβάνς των Play Off του Τσάμπιονς Λιγκ. Μετά το 3-2 του πρώτου αγώνα στην Ελβετία υπέρ της Γιούνγκ Μπόιζ, η Γαλατάσαραϊ θέλει μόνο νίκη με διαφορά 2 τερμάτων για να μπορέσει να προκριθεί στην League Phase του Champions League. Σε ένα παιχνίδι με πολύ έντονο ρυθμό οι Ελβετοί πήραν το προβάδισμα και κατόρθωσαν στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου βρίσκονται μπροστά στο σκορ με 2-0, με τον Joel Μοντέιρο να χτυπάει δύο φορές την άμυνα των φιλοξενούμενων στα δύο πιο κομβικά σημεία του 45λεπτου (3', 45+4').

Η Γιούνγκ Μπόιζ όμως έδωσε άλλον επίλογο στο ματς με το γκολ πέναλτι του Φιλίπ Ugrinic στο 86' γράφτηκε το τελικό σκορ 3-2 και επιβεβαίωσε το οβερ 2.5 σημερα, με την Γαλατάσαραϊ μάλιστα να μένει με 10 παίκτες με την αποβολή του Abdulkerim Bardakci στην ίδια φάση που προκάλεσε το πέναλτι, κάνοντας χέρι δεχόμενος την δεύτερη κίτρινη κάρτα στην αναμέτρηση για τον ίδιο.

Πιστεύουμε πως θα δούμε ένα παιχνίδι αρκετά παρόμοιο του πρώτου με την Γαλατάσαραϊ στην έδρα της να έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη όμως έχει δείξει πως είναι ευάλωτη στην άμυνα και αυτό οι Ελβετοί μπορούν να το εκμεταλλευτούν. Αξίζει και θα πάρουμε το συνδυαστικό 1 + Goal Goal στο 2.53.

Σάλτσμπουργκ - Ντιναμό Κιέβου

Η Σάλτσμπουργκ υποδέχεται την Ντιναμό Κιέβου στο Red Bull Αρένα (Σάλτσμπουργκ 27.08.2024 22:00) στην ρεβάνς των Play Off του Τσάμπιονς Λιγκ, με τους γηπεδούχους να έχουν το "πάνω χέρι" στην υπόθεση πρόκριση μετά το 0-2 του πρώτου αγώνα.

Δίκαιο το 0-2 της πρώτης αναμέτρησης με τους Αυστριακούς να επιβεβαιώνουν πως είναι η καλύτερη ομάδα εντός αγωνιστικού χώρους. Μπορεί η κατοχή μπάλας στο ποσοστό να ήταν στα ίδια (49%-51%), όμως η Σάλτσμπουργκ ήταν η ομάδα που δημιούργησε τις περισσότερες και πιο ουσιώδεις τελικές προσπάθειες για γκολ (συνολικά 16 τελικές εκ των οποίων οι 6 στον στόχο). Ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο με τον Dorgeles Nene να ανοίγει το σκορ στο 29' και τον Maurits Kjaergaard να γράφει το τελικό 0-2 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 50'.

Δεν έχει περιθώρια η Ντιναμό Κιέβου πέρα από το να επιτεθεί και να κυνηγήσει τις ελάχιστες πλέον πιθανότητες πρόκρισης που τις αναλογούν. Πολύ δυνατή εντός έδρας η Σάλτσμπουργκ. Λογικά θα δούμε παιχνίδι με καλό ρυθμό και πιθανών με γκολ και στις δύο πλευρές. Επιλέγουμε το Goal - Goal και Over 2.5 στο 2.05

Δείτε αναλυτικά τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος για σήμερα μαζί με όλες τις αναλύσεις στους δημοφιλέστερους αγώνες στο Undercovers bet.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

protonio ban egraf

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69