tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

Στοίχημα: Συνδυαστικό από Πρέμιερ Λιγκ - Γκολ στην Μπουντεσλίγκα

Η Άστον Βίλα υποδέχεται την Άρσεναλ στο Βίλα Παρκ (Μπέρμινγκχαμ 24.08.2024 19:30) στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. Νικηφόρο ήταν το ξεκίνημα για αμφότερες στην πρεμιέρα του κορυφαίου πρωταθλήματος στην Αγγλία. Η Άστον Βίλα πέρασε από το London Stadium επικρατώντας 1-2 της Γουέστ Χαμ σε ένα παιχνίδι που φαινόταν πως θα κριθεί στο γκολ και θα μπορούσε να καταλήξει σε οποιοδήποτε αποτέλεσμα. Με μοιρασμένη κατοχή μπάλας (51%-49%), οι Βίλανς δημιούργησαν 15 τελικές προσπάθειες για γκολ εκ των οποίων οι 3 μόνο βρήκαν εστία, ξεκινώντας θετικά την παρουσία τους στα προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ.

Τα δύο τέρματα των Κάι Χάβερτζ (25') και Μπουκάγιο Σάκα (74') ήταν αρκετά να διαμορφώσουν το τελικό 2-0 στην πρεμιέρα των κανονιέρηδων στην φετινή Πρέμιερ Λιγκ στο Έμιρεϊτς κόντρα στην Γουλβς. Συνολικά η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και απειλήθηκε ελάχιστα με θετικό πρόσημο πως κράτησε ανέπαφη την εστία της.Συνολικά κατέγραψε 18 τελικές προσπάθειες για γκολ εκ των οποίων οι 6 κατέληξαν στον στόχο. Στα 5 από τα 6 τελευταία παιχνίδια της σε συνδυασμό με τα απαιτητικά φιλικά προετοιμασίας που έδωσε, η Άρσεναλ έχει σκοράρει από 2 και περισσότερα τέρματα.

O πρώτος λόγος ανήκει στην Άρσεναλ που θέλει να δείξει από νωρίς πως είναι ικανή να σπάσει το μονοπώλιο της Σίτι ως προς την κατάκτηση του τίτλου. Δίνεται φαβορί με το διπλό να κυμαίνεται γύρω στο 1.80. Το αδύνατο σημείο της περσινής Άρσεναλ ήταν οι εκτός έδρας γκέλες που ουσιαστικά αυτές τις στέρησαν τον τίτλο. Δεν θα πάμε με σημείο καθώς κανένας δεν μπορεί να υποτιμήσει την Βίλα και θα πάρουμε το 2 έως 3 γκολ στο 2.05 που καλύπτει το εύρος των πιο πιθανών αποτελεσμάτων.

Ντόρτμουντ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης (24.08.2024 19:30)

Η Ντόρτμουντ στο πρώτο επίσημο παιχνίδια για την φετινή αγωνιστή σεζόν στο Κύπελλο Γερμανίας (DFB-Pokal), επικράτησε με 1-4 εναντίον της Φόνιξ Λίμπεκ. Για την Μπορούσια Ντόρτμουντ τα γκολ σημείωσαν οι Βάλντεμαρ Άντον (3'), Εμρέ Τζαν (31'), Τζούλιαν Μπραντ (45') και Ζουλιέν Ντουράνβιλ (62').

Η Άιντραχτ σε κοινή τροχεία όπως η αντίπαλος της, επικράτησε με το ίδιο ακριβες σκορ έναντι της Μπράουνσβαϊγκ για το Κύπελλο Γερμανίας (DFB-Pokal) στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της για την νέα σεζόν. Τα τέρματα για την Άιντραχτ Φρανκφούρτης σημείωσαν οι Farès Chaïbi (52'), Hugo Ekitike (56', 61') και Igor Matanović (88'). Συνολικά η ομάδα του Dino Toppmoller κέρδισε τα 4 από τα 5 φιλικά προετοιμασίας χάνοντας όμως στο μοναδικό δυνατό της τεστ απέναντι στην Βαλένθια με 3-2.

Τις 7 τελευταίες φορές που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες ανεξαρτήτως έδρας, σημειώθηκαν συνολικά πάνω 3 και περισσότερα τέρματα επιβεβαιώνοντας τo Over 2.5, με τα χιναρια στο συγκεκριμένο ζευγάρι να είναι σπάνια.. Στην τελευταία τους συνάντηση για την 26η αγωνιστική της Bundesliga της περασμένης σεζόν ο αγώνας έληξε με την Μπορούσια Ντόρτμουντ να επικρατεί με 3-1 σκορ επί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.
 
 Γενικά υπάρχει μία τάση να δίνουν αρκετά γκολ στα παιχνίδια τους όταν βρίσκονται αντιμέτωπες οι δύο ομάδες και συνήθως επικρατεί η γηπεδούχος. Θα πάμε εδώ με την φαινομενικά ασφαλέστερη και πιο προφανή επιλογή στο Goal - Goal και Over 2.5 σε απόδοση 1.75.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

protonio ban egraf

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69