BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Προγνωστικά Σούπερ Λιγκ: Με ακριβές σκορ στο 12.00

ΒΟΛΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (17.08.2024 20:00)

Για την πρώτη αγωνιστική και τα προγνωστικά Σούπερ Λιγκ, ο Βόλος υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με ξεκάθαρο φαβορί τους ερυθρόλευκους. Με αρκετές νέες προσθήκες στο ρόστερ ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει στόχο να επιστρέψει την ομάδα του στην κορυφή του πρωταθλήματος, μετά την περσινή τεράστια επιτυχία κατάκτησης του Conference League. Αρκετά καλή εικόνα μεσοεπιθετικά για τους ερυθρόλευκους με τους Ζέλσον Μάρτινς και τον νεοαποκτηθέντα Βέλντε να έχουν δείξει τα πιο θετικά στοιχεία στην προετοιμασία.

O Βόλος την περασμένη σεζόν τερμάτισε στην 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λιγκ, συγκεντρώνοντας 33 βαθμούς σε ισάριθμες αγωνιστικές με συγκομιδή τερμάτων 36 υπέρ και 58 κατά. Δεν ήταν μία καλή σεζόν για τον Βόλο, στην οποία πάλεψε για να μείνει στην κατηγορία ενώ στην προ προηγουμένη αγωνιζόταν στα play off του πρωταθλήματος.

Στις 5 τελευταίες επισκέψεις των ερυθρόλευκων στον Βόλο, τα παιχνίδια έχουν τελειώσει με 3 ή περισσότερα τέρματα να έχουν σημειωθεί. Στην τελευταία τους συνάντηση για το πρωτάθλημα, για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ στις 03/03/2024, ολοκληρώθηκε με σκορ 3-0 υπέρ των πειραιωτών. Πολύ καλά στοιχεία στην επιθετική του λειτουργία έχει δείξει ο Ολυμπιακός και λογικά δεν θα δυσκολευτεί να βρει λύσεις απέναντι στον Βόλο. Επιλέγουμε το Over 2.5 τέρματα των φιλοξενούμενων στο 1.95.

ΠΑΟΚ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ (17.08.2024 20:00)

Ο πρωταθλητής Ελλάδας ΠΑΟΚ, προέρχεται από τον "πικρό" αποκλεισμό από την συνέχεια των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ αφού για λίγα δευτερόλεπτα δεν κατόρθωσε να κρατήσει το υπέρ του σκορ που τον οδηγούσε στα play off του Champions League. Το συνολικό αποτέλεσμα ήταν να ηττηθεί με 3-4 σκορ συμπεριλαμβανομένου της παράτασης, δεχόμενος την ισοφάριση σε 3-3 από την Μάλμε στο 90+7' μετά από αδράνεια στην άμυνα.

Ο Πανσερραϊκός με μία αρκετά ενθαρρυντική σεζόν πέρυσι, τερμάτισε στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League. συγκεντρώνοντας 27 πόντους σε 26 αγωνιστικές με συνολικά τέρματα 28 υπέρ και 45 κατά. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία σημείωσε 3 ισοπαλίες στα φιλικά προετοιμασίας απέναντι σε Λεβαδειακό (1-1), Λαμία (2-2) και ΑΕΛ (0-0), ενώ επικράτησε της Νίκη Βόλου με τον εμφατικό 0-5.

O "πληγμένος" ΠΑΟΚ ψάχνει αντίδραση κυρίως για ψυχολογικούς λόγους, ώστε να πάει να παίξει για τα play off του Europa League με καλύτερο momentum. Φυσικά ο άσσος δεν βλέπεται, είναι κοντά στο 2.10 και δεδομένου της κακής ψυχολογίας του ΠΑΟΚ και των αμυντικών ζητημάτων θα πάρουμε το Goal - Goal εδώ στο 2.40 αφού όπως είδαμε ο δικέφαλος του Βορρά μπορεί να έχει μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα αλλά πίσω δεν εμπνέει εμπιστοσύνη και το σημείο του αμφίσκορου εδώ έχει αξία και μία πρόταση σε ακριβες σκορ σήμερα με το 3-1 στο 12.00.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

protonio ban egraf

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69