BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στοίχημα: Στο 2.10 για τον πρώτο τίτλο στην Αγγλία

Μάντσεστερ Σίτι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (10/8/2024 17:00)

Το πρώτο επίσημο ντέρμπι στην Αγγλία για την επερχόμενη αγωνιστική σεζόν αναμένεται να λάβει μέρος το Σάββατο (10/08/24 17:00). Στην αναμέτρηση για το Κομιούνιτι Σιλντ, η πρωταθλήτρια της Πρέμιερ Λιγκ, Μάντσεστερ Σίτι, θα αντιμετωπίσει την κάτοχο του FA Cup, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο Γουέμπλεϊ. Η Μάντσεστερ Σίτι στα 4 φιλικά προετοιμασίας που έδωσε, σημείωσε 2 ήττες, 1 ισοπαλία και 1 νίκη στον τελευταίο της αγώνα πριν τον τελικό του Κομιούνιτι Σιλντ, απέναντι στην Τσέλσι (4-2), με χατ τρικ του Έρλινγκ Χάλαντ και ένα τέρμα του εξίσου νεαρού Νορβηγού, Όσκαρ Μπομπ. Συνολικά στα φιλικά που έδωσαν οι Σίτιζενς, σκόραραν 11 γκολ σε 4 αναμετρήσεις ενώ δέχτηκαν 10.

Τρεις ήττες και δύο νίκες είναι ο απολογισμός τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα φιλικά προετοιμασίας που έδωσε. Οι δύο ήττες ήρθαν απέναντι σε Άρσεναλ (2-1) και στο τελευταίο φιλικό της απέναντι στην Λίβερπουλ ηττήθηκε με 3-0. Με οδηγό το τελευταίο παιχνίδι της περασμένης σεζόν όπου οι "κόκκινοι διάβολοι" κατέκτησαν το FA CUP απέναντι στην συμπολίτισσα Σίτι δίνοντας ηχηρό μήνυμα ενόψει της νέας χρονιάς, η ομάδα του Τεν Χαγκ θα επιδιώξει να αρχίσει την σεζόν έτσι όπως την τελείωσε, με την κατάκτηση ενός τίτλου.

Στα τελευταία παιχνίδια και των δύο ομάδων σημειώνονται αρκετά γκολ. Φαβορί δίνεται η Σίτι με τον άσσο βέβαια αρκετά χαμηλά, δεδομένου πως πάντα μιλάμε για ντέρμπι του Μάντσεστερ. Αν και προμηνύεται ανοιχτό ματς θα πάρουμε στο 2 έως 3 γκολ στο 2.15 καθώς παίζεται ένας τίτλος, όση αξία και αν έχει αυτός, είναι ένας τίτλος και ενδέχεται οι ομάδες να παρουσιαστούν αρκετά πιο προσεκτικές σε σύγκριση με την εικόνα που είχαν στα φιλικά προετοιμασίας. Για τους τολμηρούς θα μπορούσαν να δουν τις μπόμπες στοίχημα σήμερα και να ποντάρουν ενάντια στα φαβορί στοχεύοντας σε μεγαλύτερο κέρδος.

ΓΚΕΝΚ - ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ (11/08/24)

Για την 3η αγωνιστική της Τζούπιλιερ Προ Λιγκ του Βελγίου, η Γκενκ θα υποδεχτεί την Κλαμπ Μπριζ στην Cegeka Arena, στο ντέρμπι της αγωνιστικής στο Βέλγιο. Η Γκενκ δεν τα κατάφερε την έδρα την Λέουβεν στο τελευταίο της παιχνίδι και γνώρισε την ήττα με 3-1. Σε αυτόν τον αγώνα κατέγραψε 64% κατοχή της μπάλας και 18 προσπάθειες για γκολ, εκ των οποίων οι 7 ήταν στον στόχο. Ο σκόρερ για λογαριασμό της Γκενκ ήταν ο Τολού Αροκόνταρε στο 61' ενώ το σκορ ήταν ήδη 2-0. Η Λέουβεν από την άλλη είχε 11 προσπάθειες για γκολ, εκ των οποίων οι 5 βρήκα εστία. Σε παρόμοια μοίρα βρίσκεται και η πρωταθλήτρια Βελγίου Κλαμπ Μπριζ, έχοντας έρθει ισόπαλη στην πρεμιέρα απέναντι στην Μαλίν, εντός έδρας με 1-1, την δεύτερη αγωνιστική γνώρισε την ήττα στην έδρα της Σταντάρ Λιέγης με σκορ 1-0, σε έναν αγώνα όπου η Κλαμπ Μπριζ είχε 67% κατοχή της μπάλας και 16 προσπάθειες για γκολ, εκ των οποίων οι 6 στον στόχο.

Για όσους δεν θέλουν να πάνε με σημείο σε αυτό το ματς, το Over 9.5 συνολικά κόρνερ στο 1.87 αποτελεί εξαιρετική επιλογή, δεδομένου πως η Γκενκ κέρδισε 10 κόρνερ και στα δύο προηγούμενα ματς και η Κλαμπ Μπριζ είχε 10 κόρνερ απέναντι στην Σταντάρ Λιέγης και 7 στην πρεμιέρα κόντρα στην Μαλίν.

Βρείτε αναλυτικά τι να παίξω σήμερα στο στοίχημα στο undercoversbet.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

protonio ban egraf

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69