BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Προγνωστικά στοιχήματος: Πληρώνουν τα γκολ στις Ευρωπαϊκές μάχες

ΙΝΤΕΡ ΚΛΑΜΠ ΕΣΚΛΑΝΤΕΣ - ΑΕΚ (01/08/24)

Για την ρεβάνς της Β προκριματικής φάσης του Conference League, η ΑΕΚ θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Ίντερ Κλαμπ Εσκάλντες στο Κομιουνάλ (Ανδόρα λα Βέλα 01/08/24 19:30). Η ΑΕΚ είναι βέβαια το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση και μετά το 4-3 του πρώτου αγώνα στην ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ θα επιδιώξει να σφραγίσει την πρόκριση στον επόμενο προκριματικό γύρο, αποφεύγοντας την ολιγωρία και την χαλάρωση που φανέρωσε εντός έδρας.

Η ΑΕΚ επιβεβαίωσε γιατί είναι το φαβορί, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα στην ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ. Βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 4 τέρματα διαφορά με τα γκολ των Ljubicic 6', Λιβάι Γκαρσία 20', Γκατσίνοβιτς 31' και του σέντερ μπακ Μουκουντί στο 53'. Παρόλα αυτά η εξέλιξη δεν ήταν η αναμενόμενη με την "Ένωση" να μπορούσε να είχε τελειώσει την υπόθεση πρόκριση, όμως η ομάδα από την Ανδόρα κατάφερε να σκοράρει 3 φορές, μειώνοντας έτσι το τελικό σκορ και απέκτησε ελπίδες για την ρεβάνς. Ο Λιβάι Γκαρσία αστόχησε από τα 11 βήματα στο 75, όταν το σκορ ήταν ακόμη στο 4-1.

Η Ίντερ Κλαμπ Εσκάλντες παρόλο που βρέθηκε με τέσσερα τέρματα πίσω στο σκορ, σε ένα ματς που δυσκολεύτηκε αρκετά να κρατήσει την μπάλα και κυρίως, όπως αναμενόταν, είχε παθητικό ρόλο, κατόρθωσε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να σκοράρει 3 τέρματα και πηγαίνει έτσι στον επαναληπτικό αγώνα ρεβάνς να διεκδικήσει όποιες πιθανότητες έχει για πρόκριση.

Μία σοβαρή ΑΕΚ δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα κόντρα σε μία ομάδα που φάνηκε πως υστερεί της δυναμικής του "Δικεφάλου". Σε αστείες τιμές το διπλό δεν υπάρχει αξία, ούτε μαζί με μια συνδυαστική επιλογή. Δεδομένου πως η Ένωση έχει εμφανή θέματα στα μετόπισθεν και πως οι γηπεδούχοι δεν έχουν επιλογή από το να πιέσουν στην έδρα τους, αφού για να περάσουν πρέπει να σκοράρουν, το αμφίσκορο θα το επιλέξουμε ξανά όπως και στο πρώτο παιχνίδι, το οποίο δίνεται πάλι σε σχετικά καλή απόδοση. Επιλογή στο δυνατό σημείο της ημέρας, Goal - Goal στο 2.35

ΜΠΟΤΕΦ ΠΛΟΒΝΤΙΒ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (01/08/24)

Για την ρεβάνς του Β προκριματικού γύρου του Europa League, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει στο Στάντιον Χρίστο Μπότεφ (Πλόβντιβ 01/08/24 21:00), την Μπότεφ Πλόβντιβ, με τους πράσινους να έχουν προβάδισμα μετά το 2-1 του πρώτου αγώνα στο Ο.Α.Κ.Α.

Έχοντας πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων στο πρώτο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός είχε ορισμένες ολιγορίες στα αμυντικά του καθήκοντα με αποτέλεσμα να δεχτεί την μείωση σε 2-1 από τον Alen Korosec στο 71', με την Πλόβντιβ να κερδίσει πέναλτι μάλιστα στο 84' το οποίο όμως σωστά ακυρώθηκε μετά από χρήση VAR. Οι πράσινοι με τα γκολ των Γερεμέγιεφ 8 ' και Μπακασέτα (πέναλτι) 44', έχουν το προβάδισμα, δείχνοντας πως σίγουρα είναι ανώτερη ομάδα των Βούλγαρων ωστόσο αν δώσουν δικαιώματα μπορούν να τιμωρηθούν.

Η Μπότεφ Πλόβντιβ πέρασε από το Γ' γύρο των προκριματικών του Europa League, αποκλείοντας την Μάριμπορ με συνολικό σκορ 4-3 στους δύο αγώνες που αναμετρήθηκαν οι δύο ομάδες. Δεν υπάρχει και το καλύτερο κλίμα ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, καθώς έχει ξεσπάσει μία διαμάχη ανάμεσα στους οπαδούς της ομάδας και τον προπονητή Dusan Kerkez, με τις φήμες να τον φέρνουν κοντά στην απομάκρυνση από τον πάγκο της Βουλγάρικης ομάδας.

Εύκολα ή δύσκολα οι πράσινοι θα πάρουν αυτό που αναζητούν από το παιχνίδι, όμως η πίεση που θα ασκηθεί από την Πλόβντιβ, με την εικόνα που έδειξε στο φινάλε της προηγούμενης αναμέτρησης, μας οδηγεί στην επιλογή του Goal - Goal στο 1.85, ως το σημείο που θα επιλέξουμε από την συγκεκριμένη αναμέτρηση καθώς μοιάζει πιο κοντά στο να σκοράρουν και οι δύο στην αναμέτρηση.

Δείτε αναλυτικά τα καλύτερα προγνωστικά στο στοίχημα για σήμερα.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

protonio ban egraf

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69