tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

super course

Στοίχημα: Καλοπληρώμενο “Χ” στο Αγγλία - Ελβετία

Ολοκληρώνονται τα προημιτελικά του Euro 2024 σήμερα Σάββατο (06/07) και μοιράζονται τα δύο εισιτήρια που απομένουν για τους “4” της διοργάνωσης. Το δυνατό σημείο του Betarades.gr έρχεται από τον αγώνα Αγγλία - Ελβετία και έχει μεγάλη αξία, η στοιχηματική ανάλυση και το προγνωστικό ακολουθούν παρακάτω.

Έφτασε μια ανάσα από τον αποκλεισμό η Αγγλία, τελικά, όμως, επικράτησε με 2-1, με το γκολ του Κέιν στην παράταση (κ.δ. 1-1) επί της Σλοβακίας και πέρασε στα προημιτελικά του Euro. Δεν εντυπωσίασε με την εικόνα της ούτε στη φάση των ομίλων, προκρίθηκε, ωστόσο, ως πρώτη, καθώς επικράτησε με 1-0 στην πρεμιέρα επί της Σερβίας, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν δύο ισοπαλίες, 1-1 με τη Δανία και 0-0 με τη Σλοβενία. Στα εφτά τελευταία ματς έχει δύο νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μια ήττα, στο εντός έδρας φιλικό με την Ισλανδία. Σκόραρε σε πέντε από αυτά τα παιχνίδια. Στα τέσσερα εξ αυτών δέχτηκε γκολ. 

Με βάση την πολύ καλή εικόνα της στο γήπεδο, μόνο έκπληξη δεν αποτέλεσε η νίκη που πέτυχε η Ελβετία με 2-0 επί της Ιταλίας, για τους “16” της διοργάνωσης. Είχε δώσει τα διαπιστευτήρια της και στους ομίλους, όπου τερμάτισε δεύτερη και προκρίθηκε, κερδίζοντας αρχικά με 3-1 την Ουγγαρία, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν δύο ισοπαλίες με το ίδιο σκορ, 1-1, απέναντι σε Σκωτία και Γερμανία. Είναι αήττητη στους οκτώ τελευταίους αγώνες της, φιλικούς και επίσημους, με απολογισμό τέσσερις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Έχει πετύχει 13 τέρματα στις συγκεκριμένες αναμετρήσεις. Μόνο σε μια από τις τέσσερις τελευταίες κράτησε ανέπαφη την εστία της. 

Έφτασε μέχρι τα προημιτελικά η Αγγλία, όμως προβληματίζει με τις εμφανίσεις της, ενώ στάθηκε και τυχερή κόντρα στη Σλοβακία. Δεν θα έχει εύκολο έργο ούτε απέναντι στην εξαιρετική Ελβετία, που άφησε εκτός διοργάνωσης την Ιταλία. Αναμένουμε ότι θα γίνει παιχνίδι τακτικής, χωρίς να ρισκάρουν οι δυο ομάδες και η πρόκριση είναι πιθανόν να κριθεί στην παράταση ή τα πέναλτι. Θα επιλέξουμε το “Χ” σε απόδοση 3.15.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69