tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στοίχημα: Αυστρία - Γαλλία με γκολ στο 2.25

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξάγεται στη Γερμανία και σήμερα Δευτέρα (17/06) διεξάγονται τρεις σπουδαίες αναμετρήσεις. Η ομάδα του Betarades.gr έχει ξεχωρίσει πρόταση με αξία από τη μεγάλη αναμέτρηση Αυστρία - Γαλλία την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω. Μέσα από το Betarades.gr μπορείτε να μαθαίνετε τα πάντα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα όπως τη βαθμολογία EURO 2024, το πρόγραμμα των αγώνων και αναλυτικά όλα τα ρόστερ των ομάδων. 

Στις 22:00 στην “Dusseldorf Arena” διεξάγεται το σπουδαίο ματς Αυστρία - Γαλλία για την 1η αγωνιστική του 4ου ομίλου. Τις καλύτερες εντυπώσεις έχει αφήσει με την εικόνα της στα φιλικά προετοιμασίας της η Αυστρία, στο πιο πρόσφατο τεστ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Ελβετία, είχε προηγηθεί η νίκη επί της Σερβίας (2-1). Έχει σταθερά υψηλό επίπεδο τα τελευταία χρόνια, θα δώσει το «παρών» σε τρίτο διαδοχικό Euro, συνολικά μετρά μόλις μια ήττα στα τελευταία 16 παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης (12-3-1)!

Από την πλευρά της η Γαλλία δεν θεωρείται τυχαία ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στα γήπεδα της Γερμανίας. Επιβεβαίωσε τον τίτλο του απόλυτου φαβορί στο 2ο όμιλο των προκριματικών, εκεί παρέμεινε αήττητη σε οκτώ αγωνιστικές (7-1-0) πετυχαίνοντας συνολικά 23 γκολ, την ώρα που μάζεψε την μπάλα από τα δίχτυα της μόλις τρεις φορές, τερματίζοντας στην κορυφή αυτού, στο +4 από Ολλανδία και +9 από Ελλάδα. Στα πιο πρόσφατα φιλικά της επικράτησε με 3-0 του Λουξεμβούργου, ενώ αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τον Καναδά. Σε στοιχηματικό επίπεδο η Αυστρία δεν πρόκειται να αποτελέσει εύκολο αντίπαλο για καμία ομάδα στον όμιλο. Μπορεί να βάλει δύσκολα στη Γαλλία, τη στιγμή που οι “τρικολόρ” διαθέτουν πληθώρα επιλογών απ’ τη μέση και μπροστά, θα μας κάνει εντύπωση να μείνουν στο μηδέν επιθετικά. Περιμένουμε παιχνίδι με εκατέρωθεν φάσεις και γκολ, θα κρατήσουμε το συνδυαστικό Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.25.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

protonio ban egraf

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69