tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στοίχημα: Πρεμιέρα EURO με combo στο 1.95

Αρχίζει το Euro 2024 σήμερα Παρασκευή (14/06) και στο Γερμανία - Σκωτία θα είναι στραμμένα όλα τα βλέμματα! Το Betarades.gr επέλεξε δυνατό combo προγνωστικό από την πρεμιέρα της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης του καλοκαιριού. Πάμε να δούμε όλες τις λεπτομέρειες!

Εξασφάλισε την απευθείας παρουσία της στο Euro ως διοργανώτρια η Γερμανία, που  δυσκολεύτηκε στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι της με αντίπαλο την πολύ καλή Ελλάδα, επικράτησε, όμως, τελικά εντός έδρας με 2-1. Τρίτη νίκη της στα τέσσερα τελευταία, καθώς είχε κερδίσει με 2-0 τη Γαλλία στη Λυών και με 2-1 την Ολλανδία στη Φρανκφούρτη, ενώ αναδείχτηκε ισόπαλη με 0-0 απέναντι στην Ουκρανία στη Νυρεμβέργη. Έχει τρεις νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα, με 3-2 από την Τουρκία, στα 5 τελευταία εντός έδρας ματς. Είναι αρκετά αποτελεσματική στην επίθεση, έχοντας πετύχει έξι τέρματα στους τέσσερις τελευταίους αγώνες. Στους οκτώ από τους δέκα πιο πρόσφατους, όμως, δέχτηκε γκολ. 

Τερμάτισε στη δεύτερη θέση του 1ου προκριματικού ομίλου, πίσω από την Ισπανία, η Σκωτία και προκρίθηκε στο Euro, ενώ στο πιο πρόσφατο φιλικό της αναδείχτηκε ισόπαλη 2-2, εντός έδρας με τη Φινλανδία. Είχαν προηγηθεί η νίκη με 2-0 επί του Γιβραλτάρ  στην Πορτογαλία, ενώ ηττήθηκε με 4-0 εκτός έδρας από την Ολλανδία και με 1-0 στη Γλασκώβη από τη Βόρεια Ιρλανδία. Έχει μια μόλις νίκη στις εννιά τελευταίες αναμετρήσεις της ανεξαρτήτως έδρας, ενώ μετράει ακόμα τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες. Έχει στείλει τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα στα πέντε από τα εφτά τελευταία παιχνίδια. Μόνο σε ένα από αυτά κράτησε το μηδέν. 

Είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου η διοργανώτρια του Euro Γερμανία. Δεν εντυπωσίασε με την εικόνα της στα περισσότερα φιλικά που έδωσε, είναι, όμως, πιο ποιοτική ομάδα από την Σκωτία και μπορεί να ξεκινήσει με το δεξί τη διοργάνωση και δικαιολογημένα θεωρείται φαβορί. Επιλογή μας είναι το συνδυαστικό 1 & Over 2.5 σε απόδοση 1.95.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69